Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μήνυμα ελπίδας από τον Θάνο Μικρούτσικο: «Μέχρι τέλους» (vid)
LIFESTYLE

Μήνυμα ελπίδας από τον Θάνο Μικρούτσικο: «Μέχρι τέλους» (vid)

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Θάνος Μικρούτσικος, λίγο πριν τις δυο- sold out- συναυλίες του στο Θέατρο Βράχων. Μιλώντας στο reader. gr, αναφέρθηκε στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας για αυτό που αντιμετωπίζει. «Δεν κάνω δεύτερες σκέψεις. Και σε ανύποπτο […]

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Θάνος Μικρούτσικος, λίγο πριν τις δυο- sold out- συναυλίες του στο Θέατρο Βράχων.

Μιλώντας στο reader. gr, αναφέρθηκε στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας για αυτό που αντιμετωπίζει.

«Δεν κάνω δεύτερες σκέψεις. Και σε ανύποπτο χρόνο έχω κάνει τις κινήσεις που έπρεπε να έχει κάνει ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε μια ηλικία για να είναι τακτοποιημένη η ζωή σου, αλλά από την ώρα που με βρήκε αυτό δεν κάνω δεύτερες σκέψεις».

Διαβάστε ακόμα: Θάνος Μικρούτσικος: Η κατάθεση ψυχής για τον καρκίνο

Και προσθέτει: «Θα σου πω ότι δεν φοβάμαι τον καρκίνο. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν πρόκειται για έναν ψευτο-ηρωισμό, δεν θέλω να σηματοδοτήσω μια ηρωική συμπεριφορά, είναι αυτό που νιώθω. Όλη μου τη ζωή την πέρασα με μάχες, δουλεύοντας πολύ σκληρά πάνω στο αντικείμενό μου, προσπαθώντας να ξεπεράσω τις καταγεγραμμένες μου δυνατότητες και ορισμένες φορές τα κατάφερα.

«Και προσωπικά κάθε στιγμή προσπαθούσα να ρουφήξω τη ζωή, ώστε να μεγεθύνω το χρόνο. Η πάλη μου με το χρόνο ήταν πάντοτε να τον φρενάρω και να το μεγαλώσω. Αυτό έκανα σε όλη μου τη ζωή. Τώρα θα αλλάξω; Με τίποτα! Αλλά αυτό δεν θέλω να το πάρει κάποιος ηρωικά, ήταν η στάση μου και θα είναι και τώρα. Όσο μου περνάει από το χέρι θα τον δυσκολέψω, θα του αλλάξω τον αδόξαστο. Δεν θα σου πω ότι θα τον κερδίσω αλλά θα πορευτώ με τη βοήθεια της ιατρικής και του γιατρού μου και θα παίξουμε το παιχνίδι μέχρι τέρμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις