Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τάιλερ Χάνεϊκατ: Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατό του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάιλερ Χάνεϊκατ: Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατό του

Επιβεβαιώθηκε η αυτοκτονία του Τάιλερ Χάνεϊκατ, με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης να γνωστοποιεί ότι ο 27χρονος φόργουορντ της Χίμκι, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του στο Σέρμαν Όακς των ΗΠΑ. Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του Χάνεϊκατ: «Δεν αυτοκτόνησε το παιδί μου» Ο Αμερικανός μπασκετομπολίστας έχασε τη ζωή του στις αρχές Ιουλίου, όταν […]

Επιβεβαιώθηκε η αυτοκτονία του Τάιλερ Χάνεϊκατ, με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης να γνωστοποιεί ότι ο 27χρονος φόργουορντ της Χίμκι, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του στο Σέρμαν Όακς των ΗΠΑ.

Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του Χάνεϊκατ: «Δεν αυτοκτόνησε το παιδί μου»

Ο Αμερικανός μπασκετομπολίστας έχασε τη ζωή του στις αρχές Ιουλίου, όταν βρέθηκε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, τους οποίους και είχε καλέσει η ίδια του η μητέρα, κρίνοντας ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Χίμκι αποχαιρετά για πάντα τον Τάιλερ Χάνεϊκατ (vid)

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι ο παίκτης πιθανότατα πυροβόλησε τον εαυτό του και όχι προς τους αστυνομικούς, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο και αναφέρει αυτοπυροβολισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα του USA Today.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις