Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ενεπλάκη σε τροχαίο ο πρίγκιπας Φίλιππος – “Τα πόδια μου”, ούρλιαζε γεμάτος αίματα (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο πρίγκιπας Φίλιππος – “Τα πόδια μου”, ούρλιαζε γεμάτος αίματα (vid)

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρίγκιπας Φίλιππος κοντά στη βασιλική κατοικία του Σάντριχαμ «Τα πόδια μου! Πού να βάλω τα πόδια μου;», φώναζε καθώς τον έβγαζαν έξω από το κατεστραμμένο Land Rover του, έπειτα από τη σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα μόλις δέκα μηνών μωρό. Όπως αναφέρει ο […]

πρίγκιπας Φίλιππος

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρίγκιπας Φίλιππος κοντά στη βασιλική κατοικία του Σάντριχαμ

«Τα πόδια μου! Πού να βάλω τα πόδια μου;», φώναζε καθώς τον έβγαζαν έξω από το κατεστραμμένο Land Rover του, έπειτα από τη σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα μόλις δέκα μηνών μωρό.

Όπως αναφέρει ο Μπάριστερ Ρόυ Γουέιμ, ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, είπε στην αστυνομία ότι τον τύφλωσε ο ήλιος σε μία διασταύρωση πριν τη σύγκρουση κοντά στο Sandringham Estate στο Norfolk χθες το μεσημέρι.

Το Land Rover το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο δούκας, κατευθυνόταν στον δρόμο A149 από έναν ιδιωτικό δρόμο.

Τον τύφλωσε ο ήλιος, έχασε τον έλεγχο και χτυπήθηκε από το άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε νότια, με αποτέλεσμα το όχημά του να ανατραπεί.

Ο 75χρονος που ήταν παρών στο ατύχημα, γυρνούσε σπίτι του με τη γυναίκα του Βικτώρια. Ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο και βοήθησαν να απεγκλωβίσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν σοκαρισμένος.

Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένες. Η μία έχει σπάσει μάλλον το χέρι της και η άλλη έχει τραυματιστεί στο γόνατο. Το μωρό ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Περιγράφοντας το χάος που επικράτησε μετά το ατύχημα, ο Γουέιμ είπε στην εφημερίδα The Sun: «Κοίταξα κάτω και είχα το αίμα του δούκα στα χέρια μου. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήταν ότι ευτυχώς δεν υπήρχε κι άλλο αίμα. Έτρεξα προς το άλλο αυτοκίνητο, από όπου έβγαινε καπνός και έμοιαζε να ήταν έτοιμο να εκραγεί. Βρισκόταν ένα μωρό στο πίσω κάθισμα, το οποίο ούρλιαζε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις