Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κλάμα μωρού σε μαγαζί: Γυναίκα σε εστιατόριο άρχισε να βρίζει μητέρα γιατί το παιδί της έκανε φασαρία
ΚΟΣΜΟΣ

Κλάμα μωρού σε μαγαζί: Γυναίκα σε εστιατόριο άρχισε να βρίζει μητέρα γιατί το παιδί της έκανε φασαρία

Κλάμα μωρού σε μαγαζί: Τα σχόλια στήριξης προς τη μητέρα

Μια γυναίκα συνελήφθη αφού έβρισε δημοσίως μια μητέρα σε μεξικάνικο εστιατόριο επειδή το μωρό της έκανε θόρυβο, με τη σκηνή να έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο. Σε μια σειρά από βίντεο TikToks που έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές, μία χρήστης, με το όνομα «Madi», δημοσιοποίησε μια αντιπαράθεση με μια 50χρονη γυναίκα, με την οποία, όπως είπε, μπήκε σε καβγά αφού της φώναξε για το μωρό της. Η αντιπαράθεση έλαβε χώρα στο Jalapeño Grill, ένα μεξικάνικο εστιατόριο που βρίσκεται στον Μισισιπή. Σε ένα βίντεο, μια ομάδα πελατών συσπειρώθηκε πίσω από τη μητέρα, τη «Madi», μπαίνοντας ανάμεσα σε αυτήν και την εξαγριωμένη γυναίκα, λέγοντας στην τελευταία να ηρεμήσει. Η γυναίκα ξέσπασε, φωνάζοντας «Τότε μη φέρνετε το γ…ο μωρό σας σε ένα γ…ο εστιατόριο». Συνέχισε το παραλήρημά της διαμαρτυρόμενη ότι η ίδια και οι άλλοι θαμώνες άκουγαν το μωρό από την άλλη πλευρά του εστιατορίου.

«Οι άνθρωποι στα δικά μου τραπέζια και στα διπλανά μου δεν μπορούσαν να με ακούσουν να μιλάω», είπε επιθετικά η γυναίκα σε έναν από τους άνδρες, για να της απαντήσει εκείνος «Δεν ακούσαμε καν το μωρό εκεί πέρα». Πριν η κατάσταση κλιμακωθεί περαιτέρω, μπήκαν στο εστιατόριο αστυνομικοί. Διέταξαν όλους τους πελάτες να πάρουν το φαγητό τους και να φύγουν για να εγκαταλείψουν τους χώρους, αλλά η γυναίκα συνέχισε να κάνει σκηνή, μεταδίδει η Daily Mail. Κάποια στιγμή ένας αξιωματικός τής φωνάζει: «Σταμάτα». «Αν μείνουμε, άνθρωποι θα πάνε στη φυλακή», είπε αποφασιστικά ο αξιωματικός. Στη συνέχεια η εξαγριωμένη γυναίκα έβρισε τη μητέρα, προτού συλληφθεί και συνοδευτεί από την αστυνομία έξω από το εστιατόριο.

Τα σχόλια στήριξης προς τη μητέρα

Το Διαδίκτυο έσπευσε να υπερασπιστεί τη σοκαρισμένη μητέρα, μοιραζόμενο τις πεποιθήσεις του ότι η γυναίκα ήταν εκτός ορίων. «Δεν άκουσα ούτε μία φορά το μωρό κατά τη διάρκεια όλου αυτού», σχολίασε ένας χρήστης. «Αν βγαίνεις έξω για φαγητό, είναι κοινή ευγένεια να δέχεσαι και να περιμένεις ότι μπορεί να υπάρχει κάποιου είδους απόσπαση της προσοχής. Αν θέλετε να κάνετε μια ήσυχη συζήτηση, καλέστε τον φίλο σας στο σπίτι σας», δήλωσε ένας άλλος χρήστης. Σε ένα επόμενο βίντεο, η μητέρα δήλωσε ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους πελάτες που την υπερασπίστηκαν και την προστάτευσαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Διευκρίνισε ότι το μωρό της δεν έκλαιγε όλη την ώρα και ότι αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε φύγει από το εστιατόριο με δική της πρωτοβουλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις