Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Το άλλο πρόσωπο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Το άλλο πρόσωπο

Εκπρόσωπός της τηλεφωνεί σε σωματοφύλακα που είχαν με τον Πιτ και του ζητά να υπενθυμίσει στο προσωπικό του, τι συμφωνητικά είχαν υπογράψει

Η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι αυτό που θέλει να δείχνει, σύμφωνα με πρώην σωματοφύλακά της. Στις δικαστικές διαμάχες της με τον Μπραντ Πιτ για τα παιδιά τους, η ηθοποιός τον έχει υποδείξει ως βίαιο απέναντί τους, στο δικαστήριο. Πριν λίγους μήνες, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παραίτηση του Πιτ από τη διεκδίκηση επιμέλειας. Την ίδια ώρα, ένα – ένα τα παιδιά του τον «αποκηρύσσουν» με πιο πρόσφατη εξέλιξη, την επιθυμία της 15χρονης Βιβιέν να έχει μόνο το Τζολί ως επίθετο. Και ενώ ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να μην έχει κανέναν στο πλευρό του, ένας συνεργάτης του από τα παλιά επανήλθε τώρα, για να του δώσει δίκιο, τονίζοντας επώνυμα, την «πολύ άσχημη πλευρά» της Τζολί. Πρόκειται για τον πρώην σωματοφύλακά τους, Τόνι Γουέμπ.

Ο Γουέμπ άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με το OK Magazine, ότι έχουν γίνει προσπάθειες από τη νομική ομάδα της σταρ, να τον πείσουν «να σταματήσει τα μέλη της ομάδας του από το να καταθέσουν εναντίον της στο δικαστήριο». Όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα: «Δέχτηκε πολλαπλά τηλεφωνήματα από εκπρόσωπο της Τζολί, ο οποίος του είπε να υπενθυμίσει στο προσωπικό του, ότι είχαν συνάψει NDAs (συμφωνητικά εχεμύθειας) με την Τζολί και ότι αν κατέθεταν σε μια διαδικασία επιμέλειας, η Τζολί θα τους έκανε μήνυση».

Ένας άλλος φύλακας με το όνομα Ρος Φόστερ φέρεται να ενημέρωσε τον Γουέμπ ότι θα κατέθετε πως άκουσε την 48χρονη να «ενθαρρύνει τα παιδιά τους να μην περνούν χρόνο με τον Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν: «Αποδεικνύει ότι η συνεπιμέλεια δεν ήταν ποτέ μέρος του σχεδίου της Αντζελίνα. Η Άντζι δυσανασχετούσε με τον Μπραντ και ξεσπούσε στα παιδιά της, στερώντας τους τη σχέση με τον μπαμπά τους. Είναι λυπηρό, πραγματικά». Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους, ο Μάντοξ 22 ετών, ο Παξ, 20 ετών και η Ζαχάρα, 19 ετών – έχουν επιλέξει να μην έχουν καμία επαφή με τον Πιτ. Το παράδειγμά τους να μην έχουν το Πιτ ως επίθετο, ακολούθησε και η Βιβιέν.

Τι συμβαίνει με τις συμφωνίες NDA;

Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε μετά από μια μικρή νίκη του Πιτ στη διαμάχη τους για το γαλλικό οινοποιείο Miraval. Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει ότι η Τζολί έχει εντολή από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να αποκαλύψει κάθε συμφωνία NDA που υπέγραψε, κάτι που μπορεί να αλλάξει ριζικά, την εξέλιξη στη διαμάχη της με τον Πιτ. Η Τζολί είχε πουλήσει το μερίδιό της (ύψους 62 εκατομμυρίων δολαρίων) στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Γιούρι Σέφλερ το 2021, κάτι που έκανε έξαλλο τον Πιτ. Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι η κίνησή της ήταν αντίθετη με τη συμφωνία τους. Ως απάντηση σε αυτό, η Τζολί ισχυρίζεται ότι υποχώρησε από τη συμφωνία τους νόμιμα και η ομάδα της προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο, ότι η συμπεριφορά που επέδειξε ο Πιτ είναι μια «ασυνείδητη» προσπάθεια να την «ελέγξει» μετά τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2019.

Όμως οι δικηγόροι του Πιτ υποστήριξαν ότι η ένσταση της Τζολί για τα NDA ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια «προσπάθεια κάλυψης» την οποία σκαρφίστηκε για να «εκλογικεύσει την προδοσία της προς τον Πιτ, αποφασίζοντας να πουλήσει το μερίδιό της πίσω από την πλάτη του». Οι δικηγόροι του Πιτ κατέθεσαν έγγραφα τον Απρίλιο ζητώντας από την Τζολί να αποκαλύψει πόσες ακριβώς NDA συμφωνίες ζήτησε από τους υπαλλήλους της να υπογράψουν.

Τέλος, η πλευρά της Τζολί ισχυρίστηκε σε καταθέσεις ότι ο Πιτ ήθελε να υπογράψει ένα «επαχθές και επεκτατικό NDA, που κάλυπτε την προσωπική παραβατική συμπεριφορά του, είτε σχετιζόταν με τη Miraval είτε όχι» προκειμένου να του πουλήσει το μερίδιό της. Πριν λίγο καιρό, ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς, που ο Πιτ προέβαλε εναντίον της στην αγωγή που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι αγόρασε μαζί το Château Miraval το 2008, με τον Πιτ να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο σε μια επιχείρηση αμπελώνων που παράγει βραβευμένο αφρώδες ροζέ κρασί. Το κτήμα διαθέτει επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης που έχει φιλοξενήσει σημαντικά συγκροτήματα όπως τους AC/DC, τους The Cure και τον Travis Scott. Το ζευγάρι παντρεύτηκε εκεί σε τελετή το 2014 με παρόντα και τα έξι παιδιά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις