Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσεχία επεισόδια: Ξύλο στο χορτάρι και καρέκλες σε δημοσιογράφους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσεχία επεισόδια: Ξύλο στο χορτάρι και καρέκλες σε δημοσιογράφους

Τσεχία επεισόδια: Επικράτησε ο κακός χαμός μετά το τέλος του αγώνα - Οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, η Αστυνομία δεν ήξερε πού να πρωτοτρέξει, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκαν και δημοσιογράφοι

Ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς κάνει το σκορ 1-2 και χαρίζει στην Σπάρτα Πράγας το Κύπελλο απέναντι Βικτόρια Πλζεν μέσα στη «Ντόοσαν Αρίνα» και κάπου εκεί ξεκινάει το χάος. Ο τελικός στην Τσεχία δεν έμελλε να τελειώσει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μιας και αρκετοί οπαδοί των δύο ομάδων βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να τις «παίζουν» μεταξύ τους, αλλά και με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο γήπεδο γι’ αυτό το υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι.

Μάλιστα στο στόχαστρο των επεισοδίων μπήκαν και οι δημοσιογράφοι, προς τη μεριά των οποίων -όπως φαίνεται και στο βίντεο- εκσφενδονίστηκε ένα πλαστικό σκαμπό. Ο ακριβής αριθμός των τραυματιών δεν έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο στα τσέχικα Μέσα γίνεται λόγος για αρκετούς από αυτούς, από όλες τις πλευρές. Από την Αστυνομία διαμηνύεται πως θα υπάρξουν συλλήψεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων διαπιστώνεται μια μεγάλη απογοήτευση, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης ασφαλείας προς το μέρος τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις