Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άλλος άνθρωπος νέα: Πωλητήριο στον χώρο της Κοινωνικής Κουζίνας
ΕΛΛΑΔΑ

Άλλος άνθρωπος νέα: Πωλητήριο στον χώρο της Κοινωνικής Κουζίνας

Άλλος άνθρωπος νέα: Ο ίδιος ο εμπνευστής και ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι «Ο Άλλος Άνθρωπος έχει τελειώσει»

Πωλητήριο έχει μπει στον χώρο που φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπως έγινε γνωστό με σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του «Άλλου Ανθρώπου» στο Facebook. Μετά την τις κατηγορίες εναντίον του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, η δράση της Κοινωνικής Κουζίνας φαίνεται πώς σταμάτησε. Οι χρήστες του Facebook στα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση εκφράζουν τη λύπη τους για την κατάληξη της οργάνωσης. Μόλις ξέσπασε η πολύκροτη υπόθεση, κάποιοι αλληλέγγυοι συνέχιζαν να επισκέπτονται τον χώρο που τώρα είναι προς πώληση.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη που ήταν μέρος της Κουζίνας καθώς μαγείρευε συχνά για τους αστέγους, είχε αποκαλύψει ότι υπήρχαν σκέψεις από όσους συμμετείχαν στην Κοινωνική Κουζίνα να συνεχίσουν τη δράση. Παράλληλα, είχε προσθέσει ότι χρειαζόταν χρόνος και ένα άτομο εμπιστοσύνης να αναλάβει το περισσότερο τρέξιμο, κάτι που όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να γίνει.

«Ο Άλλος Άνθρωπος έχει τελειώσει»

Ο ίδιος ο εμπνευστής και ιδρυτής του Άλλου Ανθρώπου σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι «Ο Άλλος Άνθρωπος έχει τελειώσει». «Ήδη η ζημιά έχει γίνει, ο ”Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει, γιατί δεν μπορώ να πείσω την κυρία Μαρία ότι αυτά που λέω εγώ είναι αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα κανάλια. Για να έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχω πράγματα να τους δώσω. Από τη στιγμή που δεν έχω πράγματα να τους δώσω, θα σταματήσει να έρχεται», είχε πει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις