Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σίντνεϊ Σουίνι Instagram: «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίντνεϊ Σουίνι Instagram: «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»

Σίντνεϊ Σουίνι Instagram: H απάντηση στην παραγωγό που την είπε ατάλαντη και άσχημη

Η ηθοποιός, Σίντνεϊ Σουίνι, έκανε διακοπές στο Μεξικό με την ίδια να δημοσιεύει φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram.

Σε μία από τις φωτογραφίες της, την βλέπουμε να φοράει μια γκρι μπλούζα στην οποία αναγράφεται η φράση «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η φωτογραφία αυτή δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ, Κάρολ Μπάουμ, η οποία την κατηγόρησε ότι «δεν είναι όμορφη» και ότι «δεν μπορεί να παίξει».

Η Κάρολ Μπάουμ παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σίντνεϊ Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτήν» εξήγησε η παραγωγός του Χόλιγουντ.

Η Μπάουμ αποκάλυψε ακόμη ότι ούτε οι φοιτητές της στη σχολή κινηματογραφικών τεχνών του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας μπορούσαν να δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για τον οποίο η 26χρονη σταρ είναι τόσο περιζήτητη. «Ρώτησα την τάξη μου: “Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;”», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν είχε απάντηση».

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ’ αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού σε δήλωσή του στο «Page Six».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις