Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρναούτογλου – Μενεγάκη: «Εκείνη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί»
LIFESTYLE

Αρναούτογλου – Μενεγάκη: «Εκείνη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί»

Αρναούτογλου - Μενεγάκη: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το MEGA - Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Η Ελένη Μενεγάκη είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα ότι αποχωρεί οριστικά από το Mega. Το τέλος της παρουσιάστριας από το Μεγάλο Κανάλι σχολίασε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης (18/04). «Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό,τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό,τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Η Ελένη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί. Δεν σχολιάζω για συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από 35 χρόνια. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι νιώθει. Δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να σχολιάζω, χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τοποθετηθεί για το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τα σενάρια των τελευταίων ωρών για την επόμενη κίνηση της παρουσιάστριας. «Μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς θεού τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. “Τα εν οίκω μη εν δήμω”. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην “Ελένη” γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις