Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μέγκαν Μαρκλ: Αναστάτωση με το βίντεο του αδερφού της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Αναστάτωση με το βίντεο του αδερφού της

Μέγκαν Μαρκλ: Φόρεσε μια περούκα και μια τιάρα και πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του, για να μιμηθεί τη Μέγκαν Μαρκλ όταν ήταν έγκυος

Τα βρετανικά μέσα έχουν αναστατωθεί από ένα βίντεο του ετεροθαλή αδερφού της Μέγκαν Μαρκλ, στο YouTube, στο οποίο γελοιοποιεί τη δούκισσα του Σάσσεξ. Ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ φόρεσε μια περούκα και μια τιάρα στο 87λεπτο του βίντεο και πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του, για να μιμηθεί την Μέγκαν Μαρκλ την περίοδο της εγκυμοσύνης της. «Το όνομά μου είναι Me-again (εγώ πάλι)» ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του. «Απλώς επιδείκνυα το νέο καρούμπαλο που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο» συνέχισε. Όσο μιμείται την αδερφή του η στάση του είναι προσβλητική και επιθετική απέναντι στην δούκισσα.

Από τους πρώτους που αντέδρασαν με το παραπάνω βίντεο ήταν η βασιλική σχολιάστρια, Τζένη Μποντ, η οποία κατακεραύνωσε τον Τόμας Μαρκλ, λέγοντας στην Daily Mail: «Με το να έχει την ίδια της τη σάρκα και το αίμα της να ηγείται της επίθεσης εις βάρος της, πρέπει να είναι κάτι σαν την απόλυτη προδοσία για τη Μέγκαν». Η ίδια περιέγραψε ακόμη το υλικό ως «γκροτέσκο».

Δεν μιλάνε εδώ και δέκα χρόνια

Τα αδέρφια Μαρκλ φαίνεται να μην έχουν καμία επαφή για περισσότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα παρατηρούν ότι ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια. «Αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις, σωστά; Θα καβαλήσω αυτά τα φτερά, μωρό μου. Ω, ναι, αν δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέρω τι θα έκανα» λέει ο ίδιος στο βίντεο. Ο Μαρκλ εργάζεται ως εγκαταστάτης παραθύρων και είναι το ένα από τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της Μέγκαν Μαρκλ. Η ετεροθαλής αδερφή της δούκισσας, Σαμάνθα Μαρκλ, 59 ετών, επίσης δεν έχει καμία επαφή με την αδερφή της. Η Σαμάνθα, η οποία είναι παρομοίως αποξενωμένη από τη Μέγκαν, έχει περιγράψει με επιθετικό τρόπο την αδερφή της, για την οποία έχει πει μεταξύ άλλων πως έχει «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας».

H αμήχανη στιγμή του Χάρι και της Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο, συμμετέχοντας στον φιλανθρωπικό αγώνα Sentebale Polo Club, που διεξάγεται κάθε χρόνο για να στηρίξει τη Sentebale, τη φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε ο Χάρι το 2006 με σκοπό να βοηθά παιδιά στην Αφρική που πλήττονται από την φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS. Ο Χάρι ήταν αρχηγός της ομάδας Royal Salute Sentebale Team η οποία αγωνίστηκε εναντίον της Grand Champions. Η ομάδα του κέρδισε θριαμβευτικά και τη Μέγκαν να χαρίζει στον σύζυγό της το τρόπαιο πριν φιληθούν μπροστά σε όλους. Ωστόσο, δεν έλειψε η αμηχανία κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής. Στα πλάνα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα βλέπουμε τη Μέγκαν να ζητά από μια γυναίκα που φοράει και εκείνη λευκό φόρεμα να φύγει από τη μέση, μακριά από τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Χάρι κρατά τo τρόπαιο και κοιτάζει τη Μέγκαν ενώ εκείνη μιλά στην εν λόγω κυρία και προσπαθεί να την κάνει να σταθεί σε κάποιο άλλο σημείο και όχι δίπλα στον Χάρι. Η αμήχανη στιγμή κράτησε αρκετά, αφού όπως βλέπουμε διάφοροι εμφανίζονται στο πλάνο, ενώ η Μέγκαν επιμένει να φύγει η συγκεκριμένη γυναίκα από το πλευρό του Χάρι. Μερικά από τα σχόλια στην εν λόγω δημοσίευση ανέφεραν: “Η Μέγκαν θα μπορούσε να έχει μετακινηθεί και να αφήσει την κυρία να σταθεί δίπλα του, αλλά η Μέγκαν σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και φοβάται ότι θα της ξεφύγει…”, “Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ έσπρωξε την όμορφη μαύρη κυρία;”, “Η ανασφάλεια και η αγένεια της Μέγκαν σε πρώτο πλάνο”, “Είναι πάντα τόσο δύστροπη και θέλει να φαίνεται μόνο εκείνη. Κανένας χαιρετισμός στο άτομο που παραδίδει το τρόπαιο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις