Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη νεκρή: Σε 52χρονη γυναίκα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη νεκρή: Σε 52χρονη γυναίκα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε

Θεσσαλονίκη νεκρή: Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της - Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Μία 52χρονη ήταν η άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής (12/4) στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Για το περιστατικό της πτώσης της γυναίκας στη θάλασσα ενημερώθηκε χθες το απόγευμα από την Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης και άμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της, ενώ περιπολικό σκάφος του ΛΣ ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις την 52χρονη αλλοδαπή και τη μετέφερε στη στεριά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το τραγικό συμβάν, η γυναίκα φέρεται να καθόταν σε ένα από τα παγκάκια της παραλιακής περίπου στις 17:00 το απόγευμα, στο ύψος της οδού Βενιζέλου. Στη συνέχεια, αυτόπτες μάρτυρες που έκαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους στην παραλιακή, ανέφεραν πως την είδαν να πέφτει στον Θερμαϊκό. Από την πλευρά των Αρχών, το επικρατέστερο σενάριο για το θάνατό της, είναι αυτό της αυτοκτονίας.

Το περιστατικό ενός 66χρονου στην Κορινθία

Σοκ, επίσης, προκάλεσε ο απολογισμός της εξαφάνισης ενός 66χρονου στην Κορινθία. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πηγές, ο 66χρονος έμενε σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, όταν πριν από κάποιες μέρες, και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (09/04), τον είδαν να βγαίνει, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις Αρχές, στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο άνδρας, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αναχώρησε από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε, και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το όχημά του 66χρονου εντοπίστηκε στην παραλία Κεγχρεών και έπειτα από τις απαραίτητες έρευνες ο ίδιος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, στην περιοχή. Στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του συμμετείχαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου, η Πυροσβεστική, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον εκπαιδευμένο σκύλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις