Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια: “Νιώθω τόσο τυχερή”
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια: “Νιώθω τόσο τυχερή”

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια: Δεν κρύβω τα χρόνια μου κι είμαι πάντα περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 της χρόνια και γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Βουλιαγμένη, όπου κι απόλαυσε ένα μεγάλο δείπνο με φίλους και συνεργάτες. Φυσικά, φρόντισε να μοιραστεί στιγμιότυπα από την ημέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους.Συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο ευχαριστεί τους φίλους της για τις ευχές τους, ενώ στη συνέχεια, αναφέρεται στο πέρασμα του χρόνου. «Τόσες όμορφες ευχές απ’ τα πρώτα λεπτά πώς να μην νιώσω τη μαγεία των γενέθλιά μου;☺️ Μπορεί να ‘μαι ολόκληρη γυναίκα, όπως χαρακτηριστικά λέει η γιαγιά μου, ωστόσο πάντα τη μέρα των γενεθλίων μου ξυπναω μ’ ένα πιο πλατύ χαμόγελο και νιώθω τόσο τυχερή, όχι μόνο για όσα έχω ζήσει, αλλά και για όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που ‘ναι πάντα εκεί για μένα…», έγραψε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάθε γενεθλιακή χρονιά μου μαθαίνει πολλά… Γινoμαι καλύτερος άνθρωπος πιο ψύχραιμη, με μια δόση επιφυλακτικότητας πλέον… Αγαπάω πιο δύσκολα, αλλά αληθινά!♥️ Δεν κρύβω τα χρόνια μου κ ειμαι πάντα περήφανη που έφτασα εδώ που ειμαι σήμερα… Γιατί, τίποτα δεν μας χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει. Για αυτό περήφανα φυσαω όλα τα κεράκια στην τούρτα ευχόμενη κάποια στιγμή να καταφέρω να την γεμίσω! Όπως απολαμβάνω κι εγώ την κάθε μέρα, το ίδιο να κάνετε κ σεις για τον εαυτό σας 🙏🏻 Σας ευχαριστώ για τις άπειρες κι υπέροχες ευχές… Να ‘στε όλοι καλά κ υγιείς πάνω απ όλα 🙏🏻 Καλή κι ευλογημένη Μεγάλη Πέμπτη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις