Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα: Ανάρτηση για την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του γιου της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: Ανάρτηση για την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του γιου της

Μαντόνα: Δήλωσε υπερήφανη στο Instagram, όπου ανέβασε οικογενειακές φωτογραφίες από την έκθεση.

Την πρώτη ατομική του έκθεση εγκαινίασε ο γιος της Μαντόνα και του σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, Ρόκο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Design District του Μαϊάμι. Η έκθεση, με τίτλο «Pack A Punch», περιλαμβάνει 20 πορτρέτα που αποτυπώνουν αθλητές του Muay Thai εμπνευσμένα από το πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο Ρόκο στην Ταϊλάνδη. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η βασίλισσα της ποπ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Μαϊάμι στο πλαίσιο της περιοδείας της «Celebration Tour». Εκτός από την ίδια, στην έκθεση βρέθηκαν η Γκλόρια Εστέφαν με την οικογένειά της, η Λόρεν Χαουρέγκι και ο Ντιουκ Ράιλι μεταξύ άλλων.

«Προφανώς είμαι λίγο νευρικός, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά και τον χώρο. Είμαι ευγνώμων που το πραγματοποιώ» είπε ο μεγάλος γιος της Μαντόνα στην εφημερίδα Μiami Ηerald και πρόσθεσε: «Είχα την τύχη να βρω τον χώρο, οπότε άδραξα την ευκαιρία». Ο ζωγράφος δήλωσε επίσης ότι ανυπομονεί για διάφορα μελλοντικά του έργα. «Αυτή είναι η αρχή ενός πολύ μεγαλύτερου ταξιδιού» είπε χαρακτηριστικά. Η Μαντόνα δήλωσε υπερήφανη στο Instagram, όπου ανέβασε οικογενειακές φωτογραφίες από την έκθεση.

«Μόνο για ένα εκατομμύριο δολάρια»

Η Μαντόνα, έφτασε στα εγκαίνια με καθυστέρηση 30 λεπτών φορώντας ένα σμαραγδένιο πράσινο κοστούμι, ένα λευκό καουμπόικο καπέλο και ένα χαμόγελο καθώς την υποδεχόταν ο γιος της. Συνοδευόταν από αρκετούς σωματοφύλακες οι οποίοι δεν άφηναν κανένα να πλησιάσει και να φωτογραφηθεί μαζί της όσο παρακολουθούσε την έκθεση. Όταν ένας τολμηρός άντρας ζήτησε από τη Madonna μια φωτογραφία, εκείνη γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Μόνο για ένα εκατομμύριο δολάρια».

Oι πέντε κανόνες που πρέπει να τηρούν τα παιδιά της

Η Μαντόνα έχει παραδεχθεί αρκετές φορές πως η μητρότητα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει. Σε παλαιότερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε με τους φαν της τους κανόνες που τα παιδιά της πρέπει να ακολουθούν.

Κρατώντας έναν πίνακα στα χέρια της, η Μαντόνα αποκάλυψε πως τα παιδιά της πρέπει: 1) Να χαμογελούν, 2) Να είναι χαρούμενα, 3) Να ακούν τους άλλους, 4) Να μιλάνε ευγενικά, 5) Να είναι ευτυχισμένα με αυτά που έχουν.

H Μαντόνα και ο ρόλος της ως μαμά

Η 65χρονη σταρ ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά, ωστόσο η ίδια αναγνωρίζει πως και για τα παιδιά της θα ήταν δύσκολο να μεγαλώνουν έχοντας εκείνη για μαμά. Σε φωτογράφιση που είχε κάνει παλιότερα η τραγουδίστρια για το Vanity Fair, δήλωσε πως το να την έχουν μητέρα τα 6 παιδιά της ήταν πρόκληση.

“Η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα, η δυσκολότερη μάχη. Σήμερα, δυσκολεύομαι να καταλάβω το πώς να είμαι μαμά και να κάνω τη δουλειά μου”, είχε πει χαρακτηριστικά. “Όποιος κι αν είσαι, το να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι ένα έργο τέχνης. Κανείς δεν σου δίνει κάποιο εγχειρίδιο. Πρέπει να μάθεις από τα λάθη. Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί πολύ χρόνο. Και αυτό είναι κουραστικό γιατί δεν υπάρχει ποτέ ξεκούραση”, είχε υπογραμμίσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις