Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Ice Fall»: Το νέο θρίλερ με τον Τζόελ Κίναμαν θα σας «κόψει την ανάσα»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ice Fall»: Το νέο θρίλερ με τον Τζόελ Κίναμαν θα σας «κόψει την ανάσα»

Το «Ice Fall» είναι ένα έξυπνο και συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ γεμάτο αισθήματα και εξαπατήσεις,

Το θρίλερ «Ice Fall» με πρωταγωνιστή τον Τζόελ Κίναμαν και με σκηνικό τα παγωμένα νερά μιας λίμνης αναμένεται να «κόψει την ανάσα» στους «φίλους» του τρόμου. Το σενάριο υπογράφει ο Τζόρτζ Μάχαφυ και η νέα ταινία επικεντρώνεται «σε έναν νεαρό ιθαγενή θηροφύλακα που συλλαμβάνει έναν περιβόητο λαθροκυνηγό για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι γνωρίζει που έχει πέσει ένα αεροπλάνο γεμάτο εκατομμύρια δολάρια όταν συνετρίβη πάνω από μία παγωμένη λίμνη. Ωστόσο αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του προσπαθώντας να διαφύγουν όταν μια ομάδα εγκληματιών και διεφθαρμένων αστυνομικών μαθαίνει που βρίσκεται ο λαθροθήρας».

Ο Aμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντάνι Χιούστον, ο υποψήφιος για Όσκαρ Γκράχαμ Γκρην ο Μάρτιν Σενσμάιερ, ο Όλιβερ Τρεβένα και ο ΝτεΒόν Νίξον ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Κίναμαν και την Κάρα Τζέιντ Μάιερς.

Το «Ice Fall» είναι ένα έξυπνο και συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ γεμάτο αισθήματα και εξαπατήσεις, με φόντο τα παγωμένα στοιχεία της φύσης. Με σκηνοθέτη τον Stefan Ruzowitzky στο τιμόνι, είμαστε ευτυχείς που οι κάμερες είναι έτοιμες να γυρίσουν αυτό το θρίλερ των έντονων συγκινήσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της Arclight Films και παραγωγός, Γκάρι Χάμιλτον. Σύμφωνα με το Deadline τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στη Βουλγαρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις