Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Περρής για Καινούργιου: «Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί»
LIFESTYLE

Περρής για Καινούργιου: «Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Περρής για Καινούργιου: Μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και ο Βαγγέλης Περρής προχώρησε στον δικό του σχολιασμό.

O Βαγγέλης Περρής προχώρησε στον δικό του σχολιασμό για τα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και για την αναφορά της στο θέμα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα. «Είπε η κυρία Καινούργιου ότι ‘δεν με ενδιαφέρει καθόλου’ αλλά στην πραγματικότητα την ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί έχει κάνει χαρακτηρισμούς. Είπε ‘δεν κατακρίνω’ ενώ είπε ότι είναι ‘ανήθικο’ και είπε ότι ‘από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν τοποθετήθηκα’. Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει ο σεβασμός στον εαυτό της και στους τηλεθεατές τώρα που τοποθετήθηκε» ανέφερε, αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη στάση του Νίκου Κοκλώνη επί του θέματος.

«Τα στοιχεία που έχουμε υπόψιν μας έχουν δοθεί από την κυρία Καινούργιου και τα υπόλοιπα μπορεί να μη συμβαδίζουν με ό,τι συνέβη πραγματικά. Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί και το ξέρουμε, πάει να πει ότι κάτι άλλο συμβαίνει ή ότι δεν συμβαίνει. Το βασικό για εμένα είναι η χρήση της λέξης ‘ανήθικος’. Για μένα η κάθε λέξη έχει ένα βάρος. Όταν λες για κάποια κατάσταση ότι είναι ανήθικη, δε μπορεί το μέτρο σου να είναι η μάνα σου», με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη να διαφωνούν.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί»

«Αν πάτε στη google και βάλετε «Κατερίνα Καινούργιου» και «ανήθικος», θα σου βγάλει τη Μπακοδήμου… Οι λέξεις έχουν βαρύτητα και δεν μπορούν να τις χρησιμοποιούμε για τηλεοπτικές κοντρίτσες ή έστω ερωτικές κοντρίτσες. Ό,τι λέμε πρέπει να το περνάμε από μία διαδικασία που εδώ και αιώνες τη λέμε… Δε μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε: Κωνσταντάρας, Μαγγίρα, Κορομηλά, Μαλέσκου, Δούνια, Φαίη (Σκορδά), Μπακοδήμου, Μπάρκα, Μουτίδου, εγώ… Όλοι αυτοί είναι σε ένα πανέρι που παίρνουμε χαρακτηρισμούς και τους ανακατεύουμε και ό,τι μας κάτσει. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί», συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο σχολιασμός του Γιώργου Λιάγκα

Πριν την τοποθέτηση του Βαγγέλη Περρή, ο Γιώργος Λιάγκας, είχε ήδη σχολιάσει τα γεγονότα λέγοντας ότι: «Θεωρώ ότι το πιο “βαρύ” από όλα αυτά που είπε η κυρία Καινούργιου ήταν αυτό που είπε για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Γιατί το μεγάλο καρφί ήταν για τη Βίκυ Σταυροπούλου. Λέγοντας ότι “εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες” είναι σαν να λέει ότι η κυρία Σταυροπούλου μεγάλωσε με άλλες αρχές κι αξίες τη Δανάη Μπάρκα. Αυτό καταλάβαμε όλοι, έτσι δεν είναι; Δεν ήταν μόνο η αιχμή ότι όλο αυτό που έγινε ήταν ανήθικο, δεν ήταν η αιχμή προς τον Νίκο Κοκλώνη που είπε ότι έπρεπε να πάρει πιο ξεκάθαρη θέση, αλλά ήταν και η αιχμή προς τη Βίκυ Σταυροπούλου».

Έπειτα, ο παρουσιαστής σημείωσε: «Έχει δίκιο η κυρία Καινούργιου. Είναι πολύ δυσάρεστο όταν έχεις μία φίλη κολλητή που γνώριζε ότι ήταν ερωτευμένη με τον τότε σύντροφό της και γνώριζε πόσο πόνεσε μετά όταν χώρισαν. Άρα εσύ μετά δεν τον βλέπεις σαν άντρα αυτόν, αλλά σαν ένα άϋλο ον. Δε νομιμοποιείσαι να τον ερωτευτείς ή να κάνεις σχέση μαζί του. Κι εγώ αυτής της λογικής είμαι. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ ερωτικά γυναίκα φίλου μου, δεν τη βλέπω στα γυναίκα αλλά σαν άντρα. Τώρα αν σε ηλικία 54 αλλάξει αυτό… Από την άλλη όμως κατανοώ τους ανθρώπους που η καρδιά τους ή το σεξουαλικό τους ένστικτο τούς οδηγεί σε ένα μονοπάτι που και οι ίδιοι να μην ήθελαν… Είναι κι αυτό ανθρώπινο να φας μία κατραπακιά».

«Η κυρία Καινούργιου και την τιμά αυτό, είπε ότι αφήνει έξω τον Τσαγκρίδη γιατί ήταν η πιο σημαντική σχέση της ζωής της και δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Πιο μεγάλη προδοσία αισθάνεσαι από τον φίλο σου, παρά από τον πρώην σύντροφό σου γιατί έτσι κι αλλιώς την κρυάδα την έχεις φάει γιατί δεν σου “φτούρισε” η σχέση», αποκρίθηκε, τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις