Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρελή πορεία οχήματος Χανιά: ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με φορτηγό
ΕΛΛΑΔΑ

Τρελή πορεία οχήματος Χανιά: ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με φορτηγό

Τρελή πορεία οχήματος Χανιά: Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου

Τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στην προστατευτική μπάρα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει ανεβάσει χρήστης στην ομάδα SOS BOAK του facebook, το όχημα που κινείτο στο ρεύμα προς Χανιά, φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου, να προσκρούει πρώτα στην προστατευτική μπάρα που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια να βγαίνει εκτός πορείας και να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Εκεί συγκρούστηκε με φορτηγό, όμως όπως φαίνεται στο βίντεο το ΙΧ, ευτυχώς, δεν κινούνταν με ταχύτητα. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το flashnews.gr, το περιστατικό καταγράφηκε στις 9 το πρωί της Πέμπτης, περίπου 100 μέτρα μετά τη διασταύρωση των Μεγάλων Χωραφιών.


Παρόμοιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Παρεμφερές συμβάν και μάλιστα θανατηφόρο έλαβε χώρα και στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες πριν, την Δευτέρα 25 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., 41χρονος που οδηγούσε επιβατικό αυτοκίνητο, αφού ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη και εν τέλει συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος. Το τροχαίο δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 41χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις