Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζόκοβιτς προπονητής: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζόκοβιτς προπονητής: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς

Τζόκοβιτς προπονητής: Η ανακοίνωση και η ανάρτηση στο Instagram για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του, μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο 36χρονος Σέρβος σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις, έχοντας τον Κροάτη στο πλευρό του έφτασε στο ρεκόρ των 12 Grand Slam τίτλων, αλλά η συνεργασία τους έφθασε στο τέλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο «Νόλε» με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θυμάμαι τη στιγμή που προσκάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν το 2018 και από τότε δεν φέραμε μόνο καλά σερβίς, αλλά γέλια, διασκέδαση, year-end No.1 στα ranking, επιτεύγματα-ρεκόρ, καθώς και 12 ακόμα Grand Slams (και μερικούς τελικούς) από τότε.

Ο Γκόραν κι εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από μερικές μέρες. Η χημεία μας στο court είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα σταθερή. Ευχαριστώ για όλα, φίλε μου. Σε αγαπώ», αναφέρει χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Τζόκοβιτς είπε επίσημα ότι τελείωσε η συνεργασία του και με τους δύο του μάνατζερ, μετά από 13 χρόνια συνεργασίας.

Το 2023 για τον Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς είχε μια από τις καλύτερες σεζόν του το 2023, κερδίζοντας τρεις τίτλους Grand Slam και χάνοντας έναν επικό τελικό στο Γουίμπλεντον από τον Κάρλος Αλκαράζ, αλλά αυτή η είδηση ​​έρχεται σε μια αβέβαιη στιγμή για τον 36χρονο, ο οποίος επίσης, πρόσφατα διέκοψε συνεργασία με τους παλιούς του μάνατζερ. Έχασε τον πρώτο του αγώνα στο Australian Open το 2018 από τον Jannik Sinner και, στη συνέχεια, υπέστη μια ήττα σοκ από τον Ιταλό Luca Nardi στο Indian Wells, νωρίτερα αυτό το μήνα, πριν αποφασίσει να μην παίξει στο Miami Open.

Ο Ιβανίσεβιτς δεν διέφυγε ποτέ από τις προκλήσεις της συνεργασίας με τον Τζόκοβιτς, λέγοντας μετά τον τελικό του Γαλλικού Όπεν πέρυσι: «Δεν είναι εύκολος τύπος, ας το θέσω έτσι. Ειδικά όταν κάτι δεν του πάει. Σε κρατάει αγχωμένο, το επίπεδο άγχους είναι πάντα υψηλό. Δεν κατεβαίνει ποτέ. Αλλά κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις