Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπέλα Χαντίντ Insragram: Οργή με το μοντέλο που πατάει πάνω σε άλογο για φωτογράφηση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπέλα Χαντίντ Insragram: Οργή με το μοντέλο που πατάει πάνω σε άλογο για φωτογράφηση

Η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφήθηκε πάνω σε άλογο και οι φαν της είναι έξαλλοι: «Δεν... πονάει το καημένο;»

Η Μπέλα Χαντίντ δέχτηκε κριτική στα social media από κάποιους θαυμαστές της που δεν εντυπωσιάστηκαν όταν στάθηκε στην πλάτη ενός αλόγου για να φωτογραφηθεί για τη Vogue Italia. Το 27χρονο μοντέλο, που λατρεύει τα άλογα, πόζαρε πάνω σε ένα πανέμορφο καφετί ζώο, με πολλούς θαυμαστές να ανησυχούν ότι μπορεί να του κάνει κακό ή να το πονάει. Η Μπέλα Χαντίντ μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα της φωτογράφισης στο Instagram και πολλοί χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ κάποιοι είπαν ότι το βασανίζει.

Τα επικριτικά σχόλια των θαυμαστών της Μπέλα Χαντίντ

Αρκετοί χρήστες έγραψαν χαρακτηριστικά: «Καημένο άλογο», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν πονάει το άλογο όταν στέκεσαι πάνω του;». Ένας άλλος έγραψε: «Κατέβα από το άλογο», ενώ ακόμη ένας είπε: «Γιατί στάθηκε στο άλογο; Εκείνη τη φωτογραφία που ήθελε να τραβήξει η Κένταλ Τζένερ αλλά δεν το έκανε;». Ωστόσο, μια άλλη μερίδα θαυμαστών της την επαίνεσε για το εντυπωσιακό πρότζεκτ. «Ήξερα ότι θα συμμετείχαν και άλογα. Τα λατρεύει», «Αγαπάμε την ιππασία», «Είσαι το αγαπημένο μου μοντέλο», έγραψαν μερικοί φαν της. Η Μπέλα Χαντίντ είναι δεινή ιππέας και λάτρις των αλόγων, ενώ συχνά παίρνει μέρος σε αγώνες και φωτογραφίζεται μαζί τους. Στη φωτογράφιση φορά εντυπωσιακά φορέματα και ποζάρει είτε ξαπλωμένη είτε όρθια πάνω στο άλογο, ενώ σε άλλες φωτογραφίες αγκαλιάζει και φιλά τρυφερά το ζώο.

Τι δήλωσε η Μπέλα Χαντίντ στη Vogue Italia

Στη συνέντευξη της στη Vogue Italia, η Μπέλα Χαντίντ μίλησε για το πώς αισθάνεται «ξεκάθαρη και παρούσα για πρώτη φορά» στη ζωή της, σχεδόν τρία χρόνια αφότου βίωσε burnout. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που περιτριγυρίζομαι από την οικογένεια και τους φίλους μου. Έχω μια απίστευτη ομάδα. Αποτελείται από δημιουργικούς ανθρώπους, που με εμπνέουν καθημερινά. Αισθάνομαι ότι μόλις κατάφερα επιτέλους να περπατήσω στην αλήθεια μου, όλα και όλοι ευθυγραμμίστηκαν με τη μοίρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις