Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Όσναμπρικ – Φορτούνα: Σε άνοδο η ομάδα του Τζόλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όσναμπρικ – Φορτούνα: Σε άνοδο η ομάδα του Τζόλη

Όσναμπρικ - Φορτούνα: Με γκολ και 2 ασίστ του Τζόλη νίκησε η ομάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (15/3) η Όσναμπρικ αντιμετώπισε την Φορτούνα για την 26η αγωνιστική της Bundesliga 2. Στο χθεσινό παιχνίδι, αγωνίστηκαν 2 Έλληνες ο Θανάσης Ανδρούτσος για την Όσναμπρικ και ο Χρήστος Τζόλης για την Φορτούνα. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζόλης που  συνεχίζει να είναι “on fire” και να πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο, με τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ να έχει γκολ και 2 ασίστ. Να σημειωθεί ότι, το σκορ βγήκε 4-0.

Τα γκολ και οι ασίστ του Τζόλη

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ από κοντά μετά από σέντρα από τα δεξιά του Τανάκα.

Στο 60ο λεπτό, με ασίστ του Τζόλη, γίνοντας αποδέκτης ο Έλληνας δίνει στον Ιάπωνα, Τακάσι Ουτσίνο, και κάνει το 2-0 με τον τερματοφύλακα να μην μπορέσει να αποκρούσει στο σουτ του Ιάπωνα που μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή στο 57ο λεπτό.

Στο 72ο λεπτό, ο 22χρονος εξτρέμ πήρε τη μπάλα στα αριστέρα, είδε την κίνηση του Μουστάφα, του έδωσε τη μπάλα και αυτός μετά από ωραία ενέργεια έγραψε το 0-3 για την Φορτούνα.

Η ομάδα του Τζόλη παραμένει για τα καλά σε τροχιά ανόδου καθώς πλέον, με παιχνίδι περισσότερο ανέβηκε στην τρίτη θέση και προσπέρασε το Αμβούργο και βρίσκεται στο +2.

Ο Έλληνας εξτρέμ αγωνίστηκε για 88 λεπτά πριν αφήσει τη θέση του, ενώ για την Όσναμπρικ ο Θανάσης Ανδρούτσος έπαιξε σε όλο το ματς έχοντας και μια κίτρινή κάρτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις