Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάμελα Άντερσον άβαφη: Χωρίς μακιγιάζ στα Όσκαρ η διάσημη ηθοποιός
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον άβαφη: Χωρίς μακιγιάζ στα Όσκαρ η διάσημη ηθοποιός

Πάμελα Άντερσον άβαφη: Η ηθοποιός επέλεξε και πάλι ένα φυσικό look

Οι εμφανίσεις της Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ συνεχίζονται. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο Vanity Fair Oscar Party το βράδυ της Κυριακής μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ 2024, μαζί με τον 27χρονο γιο της, Μπράντον Τόμας Λι.  Η 56χρονη σταρ ντύθηκε για την περίσταση με ένα ανοιχτόχρωμο, φλοράλ φόρεμα καλυμμένο με παγιέτες. Ο Μπράντον φόρεσε ένα κομψό σμόκιν και παπιγιόν. Η Άντερσον, η οποία είναι υπέρμαχος του φυσικού look και έχει σταματήσει εδώ και καιρό να μακιγιάρεται για επίσημες εμφανίσεις, δεν φόρεσε ίχνος μακιγιάζ και άφησε τα ξανθά, μακριά μαλλιά της κάτω.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει ούτε στυλίστα, ούτε όμαδα που αναλαμβάνει το μακιγιάζ της, κάτι που ανησύχησε τους γιους της.

Συγκεκριμένα, είχε περιγράψει: «Τα αγόρια μου έλεγαν: “Μαμά, πρέπει να έχεις μια ομάδα”. Και οι ατζέντηδες μου έλεγαν: “Πρέπει να έχεις μια ομάδα! Πού είναι ο στυλίστας;”. Εγώ λέω, “Ξέρω πώς να βάζω ένα φόρεμα μόνη μου. Δεν χρειάζομαι κάποιον να μου κουμπώνει την μπλούζα. Τα καταφέρνω μόνη μου”. Και ήταν απλά τρομοκρατημένοι».

@enews #PamelaAnderson stuns at the #VanityFairOscarsParty. 🤩 #Oscars #AwardSeason ♬ original sound – E! News

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις