Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτ Χάντσον ρούχα: «Αυτό ανήκει ήδη στη Ράνι»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Χάντσον ρούχα: «Αυτό ανήκει ήδη στη Ράνι»

Κέιτ Χάντσον ρούχα: Τι είπε η ηθοποιός

Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον ανέφερε μιλώντας στο PEOPLE τι θα κάνει τα ρούχα που έχει φορέσει σε πρεμιέρες όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, όλα αυτά τα ιδιαίτερα κομμάτια θα τα αφήσει στην Ράνι Ρόοουζ, την 5χρονη σήμερα κόρη της. Όπως είπε η ίδια αποκλειστικά στο περιοδικό «Δεν έχω καταφέρει να τα κρατήσω όλα με τα χρόνια, αλλά αυτά που μπορώ και αυτά που είναι κατά παραγγελία τα κρατάω». «Ήδη η Ράνι ψάχνει τα παπούτσια μου και την πιάνω να ανοίγει τις πόρτες της ντουλάπας μου και να κοιτάζει μέσα. Καθώς κρυφοκοιτάζει ορισμένα πράγματα, λέω: Αυτό ανήκει ήδη στη Ράνι. Έτσι, μια μέρα είμαι σίγουρη ότι θα αρχίσω να βλέπω πράγματα να χάνονται», συμπληρώνει χαρούμενη η μητέρα. Η Χάντσον έχει τρία παιδιά, τον 12χρονο Bingham και τον 20χρονο Ryder, ενώ έχει αποκτήσει και μία κόρη με τον αρραβωνιαστικό της Ντάνι Φουτζικάουα.

Όταν ρωτήθηκε αν ακόμα επιλέγει ρούχα από την ντουλάπα της διάσημης μητέρας της Γκόλντι Χόουν, απάντησε ότι «Όχι, πια. Ίσως όταν ήμουν νεότερη και ζούσα στο σπίτι της πριν από πολλά χρόνια να βουτούσα στη ντουλάπα της μητέρας μου». Αναλογιζόμενη τα δικά της ρούχα που έχει φορέσει σε επίσημες εκδηλώσεις όπως πρεμιέρες ταινιών και βραβείων, η ηθοποιός είπε ότι όλα έχουν μια ιστορία που συνδέεται με αυτά.

«Ήμουν πολύ πολύ τυχερή»

«Αποτελούν κομμάτι της προσωπικής μου ιστορίας. Έτσι, το να τα κρατάω είναι κάτι σαν αναδρομή στην τέχνη που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και είναι πραγματικά ενδιαφέρον να κοιτάζω πίσω». Σημείωσε επιπλέον ότι οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στο παρελθόν είχαν μία μοναδική αίσθηση της μόδας. «Ήμουν πολύ πολύ τυχερή», συμπέρανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις