Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλίας Μελέτης – Το Σόι σου: «Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς»
LIFESTYLE

Ηλίας Μελέτης – Το Σόι σου: «Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς»

Ηλίας Μελέτης - Το Σόι σου: Η συνέντευξη του ηθοποιού για την τηλεθέαση, τα σχόλια και τη σειρά «Το Σόι σου»

Ο ηθοποιός Ηλίας Μελέτης παρέθεσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» με δημοσιογράφο τη Μυρσίνη Κοντού. Αφορμή στάθηκε ο ρόλος του στο «Προξενιό της Ιουλίας» και στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο». Εκτός των άλλων, ο πρωταγωνιστής μίλησε για την αντίδρασή του στα νούμερα τηλεθέασης, τα μηνύματα και τα σχόλια που δέχεται, αλλά και για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τη σειρά «Το Σόι σου».

Καταρχάς, ο ηθοποιός ανέφερε ότι: «Ένας λόγος που διάλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν αυτό ακριβώς, το να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί είναι στη φύση της δουλειάς μας να δοκιμαζόμαστε σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Για το ρόλο μου μού έγραφαν “ο γερομπισμπίκης, τι τη θέλει τη μικρούλα;”».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meletis ilias (@meletis_ilias)

«Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς “Το Σόι σου”»

Για τη σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης, ο ηθοποιός επισήμανε: «Είμαι νουμεράκιας, αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν νομίζω να έκανα ξανά παραγωγή σε ταινία, είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία ο συνδυασμός και παραγωγός και καλλιτέχνης». Συνεχίζοντας, μίλησε χαρακτηριστικά για την φημισμένη σειρά του Alpha περιγράφοντας ότι: «Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς “Το Σόι σου”, από τότε που σταμάτησε, κάθε χρόνο συζητιέται να ξαναγίνει. Ο κόσμος το θέλει, οι ηθοποιοί το θέλουμε, το κανάλι επίσης νομίζω ότι θέλει, αλλά θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός».

«Έχω φτάσει κοντά στην παρουσίαση, αλλά δεν τα κατάφερα ακόμα. Φταίει το ότι δεν προλαβαίνω με τα γυρίσματα και το θέατρο. Ή θα κάνεις το ένα ή το άλλο. Είμαι πολύ ανοικτός πια στην παρουσίαση, αν με ρωτούσες πριν από μία πενταετία, θα έλεγα “Ούτε κατά διάνοια”», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις