Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καίτη Γκρέυ υγεία: Ευχάριστα νέα!
ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Γκρέυ υγεία: Ευχάριστα νέα!

Καίτη Γκρέυ υγεία: «Πρόκειται για θαύμα της φύσης αυτή η γυναίκα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Καίτης Γκρέυ, η οποία, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, έχει ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της. Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό η τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη, μετά από σχετική ειδοποίηση της οικιακής βοηθού της στα οικεία της πρόσωπα.Η Καίτη Γκρέυ έχει κολπική μαρμαρυγή, με τους παλμούς τους να φτάνουν τους 190, ενώ ταλαιπωρούνταν και από λοίμωξη του αναπνευστικού, κάτι που οδήγησε τους θεράποντες ιατρούς της να κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή της σε ΜΕΘ. Ωστόσο, η Καίτη Γκρέυ «προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Καίτη Γκρέυ: «Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο» λένε οι γιατροί της

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, κατάφερε μέσα σε ένα 24ωρο να διαψεύσει τις όποιες δυσοίωνες προβλέψεις για την εξέλιξη της κατάστασής της, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται να σχολιάζουν ότι «πρόκειται για θαύμα της φύσης αυτή η γυναίκα». Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Καίτη Γκρέυ, αν και παραμένει στη ΜΕΘ, κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της. Μάλιστα, στην ενημέρωση που είχε ο γιος της, Φίλιππος, η νύφη της και ο εγγονός της, Κώστας, καθώς και οι στενοί της φίλοι από τους γιατρούς της, ανέφεραν πως  «η κυρία Καίτη Γκρέυ είναι καλά. Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας της τραγουδίστριας, οδήγησαν, μάλιστα -όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ-, την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ, να ξεκινάει από τώρα τα σχέδια για τις 14 Μαΐου, ημέρα που η τραγουδίστρια κλείνει έναν αιώνα ζωής, με σκοπό να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά της. «Δεν πήρε ποτέ φάρμακα στη ζωή της, παρά μόνο τα τελευταία δυο τρία χρόνια, είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και περίπου 25 χρόνια, ενώ πάντα μας έλεγε πως η γιαγιά της είχε φτάσει τα 107 ετών και η μάνα της τα 104», είπε στην εφημερίδα μέλος της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις