Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέιτ Μίντλετον νέα: Πρώτη εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην κοιλιά
ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον νέα: Πρώτη εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην κοιλιά

Κέιτ Μίντλετον νέα: Δείτε φωτογραφία

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία της τον Ιανουάριο. Η Κέιτ Μίντλετον «πιάστηκε» από κάμερα τη Δευτέρα κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου. Είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη εδώ και μήνες. Η φωτογραφία δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε όχημα που οδηγεί η μητέρα της, Κάρολ, ενώ φορά γυαλιά ηλίου. Τη φωτογραφία μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Δεκέμβριο. Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Από τότε, καθώς δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Μίντλετον, οι φήμες οργίασαν, ειδικά μετά την απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον, πριν από τη σημερινή της εμφάνιση, είχε παραμείνει άφαντη για δύο και πλέον μήνες, καθώς η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 25 Δεκεμβρίου. Αυτό, μαζί με την έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την πορεία της υγείας της, ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει φήμες, τις οποίες εκπρόσωπος της πριγκίπισσας της Ουαλίας απέρριψε, λέγοντας ότι έχει ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η πορεία της ανάρρωσής της και ότι το παλάτι θα δίνει μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Η ανακοίνωση τότε είχε προσθέσει ότι η Κέιτ Μίντλετον τα πηγαίνει καλά. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, μετά την εγχείρηση που έκανε στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να προκύψουν αρκετές αναλύσεις και θεωρίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις