Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Όπρα Γουίνφρεϊ κιλά: Παρελθόν από τους Weight Watchers μετά την αποκάλυψή της
ΚΟΣΜΟΣ

Όπρα Γουίνφρεϊ κιλά: Παρελθόν από τους Weight Watchers μετά την αποκάλυψή της

Όπρα Γουίνφρεϊ κιλά: Οι μετοχές κατρακύλησαν μετά τις δηλώσεις της

Παρελθόν από την εταιρεία Weight Watchers αποτελεί η Όπρα Γουίνφρεϊ, λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε, ότι χρησιμοποίησε χάπια αδυνατίσματος για να χάσει βάρος. Δημοσίευμα του variety.com, αναφέρει ότι η μετοχή της εταιρείας κατρακύλησε μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, τη στιγμή που ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Έτσι, η Όπρα δεν θα υποβάλει ξανά υποψηφιότητα για επανεκλογή στην επόμενη συνέλευση των μετόχων, ενώ θα δωρίσει όλες τις μετοχές της στην εταιρεία στο Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού.

Ωστόσο, θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους Weight Watchers «για την ενίσχυση της συζήτησης γύρω από την αναγνώριση της παχυσαρκίας ως μιας χρόνιας πάθησης». Σημειώνεται, ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ τα τελευταία χρόνια μιλούσε συνέχεια για τη μάχη που έδινε με τα κιλά της, ενώ επένδυσε κυριολεκτικά και μεταφορικά στο σύνθημα «δίαιτα και άσκηση, σημαίνει αδυνάτισμα». Όμως, σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι πήρε χάπια αδυνατίσματος για να χάσει κιλά, κάτι που δυσαρέστησε αρκετούς, θεωρώντας ότι η παρουσιάστρια εξαπάτησε κόσμο, με στόχο την προβολή και τα λεφτά.

Η συμφωνία της Γουίνφρεϊ με την Weight Watchers ορίζει πως «δεν θα συμμετάσχει σε καμία άλλη επιχείρηση, πρόγραμμα, προϊόντα ή υπηρεσίες απώλειας βάρους ή διαχείρισης βάρους» κατά τη διάρκεια της σχέσης της με την εταιρεία και για ένα έτος μετά, σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρείας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις