Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπάζωμα Τέμπη: Επιχειρησιακή ανάγκη και όχι απόπειρα συγκάλυψης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπάζωμα Τέμπη: Επιχειρησιακή ανάγκη και όχι απόπειρα συγκάλυψης

Μπάζωμα Τέμπη: Ουδέποτε ο Αγοραστός κατονόμασε τον Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στο ζήτημα των Τεμπών και στην αύξηση του φοιτητικού επιδόματος που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό, αναφέρθηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως βρίσκεται σε εξέλιξη κι ένα πρόγραμμα που αφορά την αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών, προσθέτοντας πως «η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης ξεπερνάει σε κόστος τα 2 δις ευρώ», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, ενώ υπογράμμισε πως ειδικά για τους νέους, το στεγαστικό μαζί με την ακρίβεια αποτελούν τα 2 σημαντικότερα προβλήματα.

Στη συνέχεια και κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, τόνισε πως «βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της. Ο Κασσελάκης είπε το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο, δεν είναι τηλεδικαστής, όταν λέει τόσο βαριές κουβέντες να έρθει να μας πει ποια είναι η συγκάλυψη και να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε… δεν εργαλειοποιούμε κανένα θάνατο σκύβουμε το κεφάλι θέλουμε δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κραυγές η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει αφήγημα πάνω στον πόνο ανθρώπων».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του «μπαζώματος» στο χώρο του δυστυχήματος, είπε ότι ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα», κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά. «Ό,τι έγινε στο χώρο, έγινε επειδή υπαγορευόταν από επιχειρησιακές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης», τόνισε με έμφαση ο κ. Μαρινάκης. Ερωτώμενος για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, παρέπεμψε και πάλι στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, λέγοντας πως αυτή «αφορά τους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις