Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας: Καλεσμένη η Ριάνα στον γάμο υπερπαραγωγή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας: Καλεσμένη η Ριάνα στον γάμο υπερπαραγωγή

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας: Ποιοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, η Ριάνα, η Ιβάνκα Τραμπ και ο επικεφαλής της Disney Μπομπ Ίγκερ είναι είναι ανάμεσα στιε πλούσιες και εκλεκτές φυσιογνωμίες του κόσμου που αναμένεται να παρευρεθούν στο προγαμιαίο πάρτι του νεότερου γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας Μουκές Αμπάνι. Μάλιστα, σε αυτό το πάρτι οι καλεσμένοι θα έχουν την τύχη να διασκεδάσουν και να χορέψουν υπό τους ήχους των τραγουδιών της Ριάνα, η οποία έχει ήδη φτάσει και για την εμφάνισή της θα λάβει ως αμοιβή 5,84 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμπάνι για τον γάμο της κόρης του το 2018 είχε καλέσει την διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, η οποία πληρώθηκε με πάνω από 6 εκατ. ευρώ. Ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, θα παντρευτεί τον παιδικό του έρωτα την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από σήμερα στο Jamnagar του Γκουτζαράτ.

Η Μέρτσαντ προέρχεται εξίσου από πλούσια οικογένεια που δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων. Ο Μουκές Αμπάνι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας και γνωστός μεγιστάνας του πετρελαίου και των τηλεπικοινωνιών, ενώ ανταγωνίζεται στενά τον δισεκατομμυριούχο Γκάουταμ Αντάνι, πρόεδρο του ομίλου εταιρειών Adani Group, με βάση τη λίστα δισεκατομμυριούχων παγκοσμίως που συνέταξε το Forbes στις 30 Ιανουαρίου 2024. Ο γάμος αυτός αναμένεται να είναι ένας από τους πιο μεγαλοπρεπείς της χρονιάς και η οικογένεια Αμπάνι έχει φροντίσει να περιποιηθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της με ένα πλούσιο γκαλά το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 2.500 πιάτα μαγειρεμένα από μια ομάδα 65 σεφ.

Εορτασμοί με σαφάρι

Η οικογένεια Αμπάνι, με περιουσία που ξεπερνά τα 99 δισ. ευρώ, διευθύνει τους κορυφαίους ομίλους της Ινδίας σε όλους τους τομείς – διύλιση και εμπορία πετρελαίου, οργανωμένο λιανικό εμπόριο, τον τηλεπικοινωνιακό γίγαντα Jio και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν κορυφαίες διασημότητες από την Ινδία αλλά και από τον κόσμο ευρύτερα. Βάσει της λίστας εκδηλώσεων, οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με ένα λαμπερό κοκτέιλ πάρτι που ονομάζεται μια βραδιά στην Everland, ενώ θα ακολουθήσει μια γιορτή με θέμα τη ζούγκλα το Σάββατο, όπου οι καλεσμένοι έχουν κληθεί να φορέσουν άνετα παπούτσια για μια βόλτα σε σαφάρι.

Η αγάπη του γαμπρού για τη φύση είναι σίγουρο ότι ενέπνευσε το θέμα της άγριας φύσης στην προγαμιαία γιορτή. Στην πρόσκληση αναφέρεται: «Ο Ανάντ έχει καλλιεργήσει με αγάπη αυτό το συγκρότημα σε ένα καταφύγιο φροντίδας και συμπόνιας για χιλιάδες διασωθέντα ζώα». Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε με μια παραδοσιακή τελετή πέρυσι τον Ιανουάριο στη μεγάλη κατοικία των Αμπάνι στη Βομβάη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις