Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρίτζετ Τζόουνς: Το Μάιο τα γυρίσματα της 4ης ταινίας στο Λονδίνο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτζετ Τζόουνς: Το Μάιο τα γυρίσματα της 4ης ταινίας στο Λονδίνο

Μπρίτζετ Τζόουνς: Πρωταγωνίστρια και πάλι μετά από 8 χρόνια

Η Ρενέ Ζελβέγκερ θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ήδη ψάχνει σπίτι για να μείνει όσο θα βρίσκεται στη Βρετανία. Η νέα ταινία έρχεται 8 χρόνια μετά το τελευταίο μέρος, «Bridget’s Jones Baby» και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Έλεν Φίλντινγκ «Bridget Jones» του «Bridget Jones: Mad About The Boy» (2013), το οποίο την είδε να μεγαλώνει μικρά παιδιά ως ανύπαντρη μητέρα, παράλληλα περιηγείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εφαρμογές γνωριμιών. Ο Κόλιν Φερθ και ο Χιου Γκραντ, που υποδύθηκαν τους ερωτικούς αντιπάλους Μαρκ Ντάρσι και Ντάνιελ Κλίβερ, αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους κανονικά.

Οι υπεύθυνοι παραγωγής της ταινίας δηλώνουν: «Η Μπρίτζετ επέστρεψε και πρόκειται να κατακτήσει το Λονδίνο. Τα γυρίσματα έχουν ήδη προγραμματιστεί και όλη η προ-παραγωγή είναι έτοιμη. Υπήρχε κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το αν θα μπορούσε να ξεκινήσει, αλλά η ταινία έρχεται. Η Ρενέ είναι ενθουσιασμένη που θα φέρει πίσω την Μπρίτζετ. Λατρεύει τόσο πολύ τον χαρακτήρα. Ο πυρετός της Μπρίτζετ Τζόουνς αναμένεται να σαρώσει το Λονδίνο αυτή την άνοιξη».

Bridget Jones is back! Fourth movie begins filming in May and Renee Zellweger’s already looking for a London home – but will Colin Firth’s character come a cropper? https://t.co/HoGmekHPxg pic.twitter.com/WRr2L5gnHO

— Daily Mail Online (@MailOnline) February 24, 2024

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις