Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Εύα Μέντες: Η ηθοποιός έγραψε το πρώτο της βιβλίο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εύα Μέντες: Η ηθοποιός έγραψε το πρώτο της βιβλίο

Εύα Μέντες: Τι πραγματεύεται

Η διάσημη ηθοποιός, Εύα Μέντες, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Desi, Mami, and the Never-Ending Worries». Το βιβλίο, το οποίο έχει εικονογραφηθεί από την Άμπι Μπράιαντ, επικεντρώνεται σε ένα κορίτσι, που ονομάζεται Ντέσι και φοβάται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι της. Ωστόσο, η μητέρα της τη βοηθά να ξεπεράσει τους νυχτερινούς φόβους και τα προβλήματα πριν τον ύπνο. «Το Desi, Mami and the Never-Ending Worries είναι μία επιστολή αγάπης προς τα παιδιά μου και τα δικά σας» τονίζει η συγγραφέας.

«Το να μάθουμε πώς να εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί για εμάς και όχι εναντίον μας είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να το κάνουμε» συμπλήρωσε. «Στο σπίτι μου και στο Desi’s, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατελείωτες ανησυχίες και αγωνίες που έχουμε όλοι, έτσι ώστε αυτές οι αρνητικές σκέψεις να μην κυριαρχήσουν» ανέφερε η ηθοποιός. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας» είπε.

Τι είπε ο εκδοτικός οίκος

Ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι η Μέντες συνέθεσε μια διασκεδαστική και διδακτική ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης, οι οποίες συνεργάζονται για να πέσουν επιτέλους για ύπνο και ότι οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να πλάσουν μια εικόνα από τη ζωή της οικογένειας της Έβα Μέντες και του συζύγου της, ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις