Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η ατρόμητη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ που έδιωξε τον ληστή με τον πλάστη
ΕΛΛΑΔΑ

Η ατρόμητη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ που έδιωξε τον ληστή με τον πλάστη

Απόπειρα ληστείας στο μίνι μάρκετ: Κρατούσα τον πλάστη και του πετούσα πράγματα!

“Έκλεισα το ταμείο κι έφερα τον πλάστη!”, είπε η κ.Μάρω, η γυναίκα που κατατρόπωσε τον επίδοξο ληστή, που βρέθηκε μέσα σε μίνι μάρκετ στη Λ.Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο, με μια χατζάρα και απαίτησε από την γυναίκα τις εισπράξεις! Η γυναίκα, που όπως είπε, βοηθάει τον γιο της, ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ, μπροστά στη θέα της χατζάρας επιστράτευσε δυνάμεις και με τον πλάστη ανά χείρας άρχισε να χτυπάει τον κουκουλοφόρο άγνωστο. Ταυτόχρονα πάτησε το κουμπί του συναγερμού που ειδοποιεί την Αστυνομία.

Η κ.Μάρω περιέγραψε όλο το περιστατικό στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, στον ΑΝΤ1: «Μου λέει ληστεία βάλε μέσα τα λεφτά γρήγορα. Αιφνιδιάστηκα πάτησα τον συναγερμό κλείνω το ταμείο κι αρχίζω και τον χτυπώ. Τον αιφνιδίασα.» Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε απάντησε: «Δεν φοβήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τα παιδιά που δουλεύουνε εδώ. Έφυγε και εγώ τον κυνηγούσα ακόμα. Είχε ανέβει μετά στο μηχανάκι και έφυγε». «Όταν υπερασπίζεσαι το συμφέρον του παιδιού σου προσπαθείς να αντιδράσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Κρατούσα τον πλάστη και του πετούσα πράγματα.»

Το εν λόγω μίνι μάρκετ μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο επίδοξων ληστών, όμως και την πρώτη φορά η κ.Μάρω είχε καταφέρει να εκδιώξει τον άγνωστο, πετώντας του πράγματα! Ο μικρόσωμος δράστης με το μαχαίρι και το κράνος είναι ένας 36χρονος Ηρακλειώτης, παλιός γνώριμος των αρχών για την παραβατική του συμπεριφορά. Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα του αποδίδονται 7 ακόμη περιπτώσεις με σπασίματα αυτοκινήτων αλλά και αρπαγές τσαντών.Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του αστυνομικοί, τον εντόπισαν να κοιμάται φορώντας ακόμη τα ίδια ρούχα και το χαρακτηριστικό μπουφάν με το οποίο απεικονίστηκε και στο καταγραφικό του καταστήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις