Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τόμας Τούχελ: Στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόμας Τούχελ: Στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την ομάδα

Τόμας Τούχελ: Σε πια ομάδα έριξε "άκυρο"

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Τόμας Τούχελ πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, μετά την ομόφωνη απόφαση μεταξύ αυτού και της διοίκησης. Ο Τούχελ είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του, όμως φέρεται να έχει απορρίψει την επιστροφή του στην Premier League λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησής του.

Έχοντας βάλει στο μάτι πιθανούς πάγκους εργασίας στην Αγγλία και την Ισπανία, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι φαίνεται να έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από μία ομάδα της Premier League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γερμανός απέρριψε την πρόταση της Γουέστ Χαμ που ψάχνει διακριτικά αντικαταστάτη για τον πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες. Το συμβόλαιο του Μόγιες λήγει στο τέλος της σεζόν και αντιμετωπίζει δέχεται αρνητική κρητική από τμήματα των οπαδών σχετικά με τη θέση του.

Εάν πάει Αγγλία να αναλάβει κάποια από τις 4 καλύτερες ομάδες

Παρά το γεγονός ότι οδήγησε τα “σφυριά” στην ευρωπαϊκή δόξα στο UEFA Conference League πέρυσι, το πρώην αφεντικό των “Κόκκινων Διαβόλων” δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια του στο τιμόνι της ομάδας.

Πηγές από το περιβάλλον του Τούχελ αναφέρουν ότι θα επέστρεφε στην Αγγλία μόνο σε περίπτωση που θα γινόταν διαθέσιμη μια θέση, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις “τέσσερις καλύτερες”. Έχοντας επίσης προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ισπανίας και συγκεκριμένα της Μπαρτσελόνα, ο 50χρονος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναλάβει για πρώτη φορά προπονητής στη La Liga.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις