Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πολ Άντερσον: Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής του «Peaky Blinders»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολ Άντερσον: Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής του «Peaky Blinders»

Πολ Άντερσον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών.

Αγνώριστος ήταν ο πρωταγωνιστής του «Peaky Blinders», Πολ Άντερσον, σε πρόσφατη έξοδο του στο Λονδίνο την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός δεν θύμιζε  σε τίποτα με τον τηλεοπτικό χαρακτήρα του Άρθρου Σέλμπι. Ο 48χρονος εμφανίστηκε φορώντας ένα χοντρό παλτό, ένα λεοπάρ φούτερ, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, καθώς πήγε σε έναν φούρνο.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση που βλέπουμε τον ηθοποιό μετά τη σύλληψη του, για κατοχή κρακ και αμφεταμινών σε παμπ, στις 26 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως ο τηλεοπτικός σταρ βρισκόταν με έναν φίλο και ένα μωρό όταν η αστυνομία βρήκε το ναρκωτικό και μια πίπα που χρησιμοποιούσε για το κάπνισμα. Ο Άντερσον παραδέχτηκε την κατοχή του κρακ, καθώς και αμφεταμινών και δύο συνταγογραφούμενων ουσιών, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον Ιανουάριο.

«Αυτή η καταδίκη θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα»

Οι δημιουργοί της ταινίας «Peaky Blinders» είναι στη διαδικασία παραγωγής μιας μεγάλου μήκους ταινίας, αλλά σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει εκείνο το διάστημα μια πηγή, η καταδίκη του ηθοποιού θα μπορούσε να έχει «σημαντικό αντίκτυπο» στην ταινία.

«Ο σεναριογράφος  Στίβεν Νάιτ εξακολουθεί να γράφει το σενάριο», ανέφερε η πηγή. «Όμως αυτή η καταδίκη θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μια ταινία “Peaky Blinders” χωρίς έναν τόσο κεντρικό χαρακτήρα, ενώ θα είναι δύσκολο να τον βάλουμε να επαναλάβει τον ρόλο του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα». Και πρόσθεσε: «Η τρίτη επιλογή θα ήταν να ακυρωθεί το όλο εγχείρημα. Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να προχωρήσει και μόνο ο Στίβεν ξέρει ποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις