Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κορη Κέιτ Μος: Η Λίλα εξομολογείται πώς είναι να μεγαλώνεις δίπλα σε ένα supemodel
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κορη Κέιτ Μος: Η Λίλα εξομολογείται πώς είναι να μεγαλώνεις δίπλα σε ένα supemodel

Κορη Κέιτ Μος: «Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι το επάγγελμα του μοντέλου» δήλωσε η 21χρονη

Πώς είναι να μεγαλώνεις δίπλα σε ένα από τα πιο καταξιωμένα supermodel στον κόσμο; H Λίλα Μος, κόρη της Κέιτ Μος και του εκδότη περιοδικών Τζέφερσον Χακ Λίλα, που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της ισπανικής Vogue απαντά.

«Είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» δηλώνει.

«Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο επειδή δεν μου το επέτρεπε η μητέρα μου. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν». Για να συμπληρώσει πως: «Όταν δημιούργησε το πρακτορείο της το 2016 χαλάρωσε γιατί ήξερε ότι θα μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και ότι θα με φρόντιζαν».

Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι το μόντελιγκ

«Όταν ήμουν νεότερη φανταζόμουν ότι ίσως μια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει» παραδέχεται η 21χρονη.

«Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι αυτό το επάγγελμα και πόσο πρέπει να ταξιδεύεις μόνη σου». Για το εντυπωσιακό εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού το μοντέλο φοράει ένα ασημένιο κορμάκι με κρόσσια με παστέλ μεταλλικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ. «Δεν νομίζω ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους ή να κάνω παρέα με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις