Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Διπλή αποχώρηση, Πηλιάκη και Γκάνος εκτός παιχνιδιού
LIFESTYLE

Survivor: Διπλή αποχώρηση, Πηλιάκη και Γκάνος εκτός παιχνιδιού

Survivor: Επιστροφή στην Ελλάδα για Πηλιάκη και Γκάνο αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης

Απρόσμενη εξέλιξη έκρυβε το χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου  στο Survivor καθώς οι τηλεθεατές παρακολούθησαν δύο αποχωρήσεις και οι δύο από την ομάδα των Διασήμων. Εκτός από τον Νίκο Γκάνο που ηττήθηκε στη μονομαχία παραμονής τον δρόμο της  επιστροφής στην Ελλάδα μαζί του θα ακολουθήσει και η Όλγα Πηλιάκη καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα όπως ανακοίνωσε στους παίκτες ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός .

Οι υποψήφιοι που ήταν προς αποχώρηση Αλέξης Παππάς και Θοδωρής Τουρκογεώργος από τους Κόκκινους και Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μπλε  κατάφεραν να κερδίσουν την παραμονή του και θα συνεχίσουν τουλάχιστον για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση του Λιανού

Λίγο πριν ξεκινήσει η  μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων (Νίκος Γκάνος, Αλέξης Παππάς, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Σταμάτης Ταλιαδανός), ο Γιώργος Λιανός  ανακοίνωσε στους παίκτες ότι Όλγα Πηλιάκη δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

 

 Η ήττα του Γκάνου

Στην συνέχεια η τελική αναμέτρηση  ανάμεσα στον Νίκο Γκάνο και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ήταν υπέρ του δεύτερου επικράτησε με 4-2 βγάζοντας τον τραγουδιστή εκτός παιχνιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις