Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυφάδα: Συνελήφθη 47χρονη με 21 καταδίκες και ποινές 26 ετών για φοροδιαφυγή
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη 47χρονη με 21 καταδίκες και ποινές 26 ετών για φοροδιαφυγή

Υπέβαλλε ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος των εταιρειών που κατείχε ενώ δεν απέδιδε τον ΦΠΑ - Σωρεία καταδικών σε βάρος της

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν την Πέμπτη (22/2) φυγόποινη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν 21 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 26 ετών και χρηματική ποινή 48.850 ευρώ. Η 47χρονη είχε καταδίκες για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, παράβαση της πολεοδομικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία, για μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών, παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της εργατικής νομοθεσίας και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, η 47χρονη ως ιδιοκτήτρια, μέτοχος, διευθύνουσα σύμβουλος, διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος εταιριών εκμετάλλευσης ακινήτων, καταστημάτων εστίασης και εμπορικών επιχειρήσεων, υπέβαλλε κατ’ εξακολούθηση ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος των εταιρειών, ενώ δεν απέδιδε καταλογισμένο Φ.Π.Α. Επιπλέον, δεν κατέβαλε βεβαιωμένες οφειλές των προαναφερόμενων εταιριών προς το Ελληνικό Δημόσιο, δεν κατέβαλε εργατικές και εργοδοτικές εισφορές καθώς και τις δεδουλευμένες αποδοχές υπαλλήλων, ενώ εξοφλούσε τις οφειλές τους με χρήση ακάλυπτων επιταγών. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εμφάνιζαν εισοδήματα κάτω από 10.000 ευρώ και ξόδευαν έως και 300.000 ευρώ
Εξάρχεια: «Διαλέξαμε τη λευτεριά», έγραφε το σημείωμα του ζευγαριού
Ρεπόρτερ της ΕΡΤ δάκρυσε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος
Ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ θέτει εκτός εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του γάμου ομοφύλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις