Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια αυτοκτονία: «Διαλέξαμε τη λευτεριά»
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια αυτοκτονία: «Διαλέξαμε τη λευτεριά»

Εξάρχεια αυτοκτονία: Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Θρίλερ εκτυλίσσεται στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου την Πέμπτη μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κομνηνών. Πλέον, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εξετάζουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας με συναίνεση ή καθαρή ανθρωποκτονία. Αυτό που προβληματίζει είναι πως τα τραύματα της άτυχης γυναίκας είναι πολύ βαθιά για να τα προκάλεσε μόνη της.  Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο σύζυγό της στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι «ρηχά».

Σε σημείωμα που βρέθηκε φαίνεται να αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά». Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο. Ο σύζυγος δεν είναι σε θέση να καταθέσει, κάτι που αναμένεται να γίνει όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

womans black hair on blue textile

Τα τραύματα της 55χρονης γυναίκας παρέπεμπαν σε αυτοχειρία

Εκ πρώτης όψεως, τα τραύματα της 55χρονης γυναίκας παρέπεμπαν σε αυτοχειρία, ενώ εντύπωση προκάλεσε το ότι τα ίδια τραύματα έφερε και ο 57χρονος σύντροφός της, ο οποίος είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές. Ο σύντροφός της μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο «Ελπίς». Ο 57χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η σύζυγός του έπασχε από καρκίνο και είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν και οι δύο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις