Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπιγιόνσε: Έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα κάντρι τραγούδια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπιγιόνσε: Έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα κάντρι τραγούδια

Το νέο single της σταρ «Texas Hold Em» έφτασε στην κορυφή της Hot Country List.

Στην κορυφή για ακόμα μια φορά η τραγουδίστρια Μπιγιόνσε , καθώς έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που έκανε ένα κάντρι τραγούδι Νο1 επιτυχία. Σε ένα είδος μουσικής  του οποίου η σχέση με τους έγχρωμους  καλλιτέχνες έχει συχνά αποδειχθεί αμφιλεγόμενη, το κομμάτι σηματοδότησε ένα από τα πολλά ιστορικά επιτεύγματα όταν ανανεώθηκε η εβδομαδιαία κατάταξη των charts χθες Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024.

Το δημοσίευμα της Billboard έκανε γνωστό πως η τραγουδίστρια είναι η πρώτη γυναίκα που έχει Νο1 τραγούδι τόσο στη λίστα με τα καλύτερα country κομμάτια, όσο και στα καλύτερα R&B/Hip-Hop.

 

Στην κορυφή της Hot Country List

Σύμφωνα με το Billboard, το νέο single της σταρ με τίτλο  «Texas Hold Em» έφτασε στην κορυφή της Hot Country List. Στην 9η θέση βρέθηκε μάλιστα, ακόμα ένα τραγούδι της, το «16 Carriages».

Η σταρ είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέκτησε τη θέση αυτή στη λίστα, από τη δημιουργία της το 1958 με βάση Rolling Stone.
Τα δύο κομμάτια αυτή τη στιγμή υπάρχουν  και στο Billboard 100 chart στη 2η και 38η θέση, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις