Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Ξυλά: Δέχτηκα άσχημη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας μου κι ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης
LIFESTYLE

Φαίη Ξυλά: Δέχτηκα άσχημη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας μου κι ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης

«Δικαιώθηκα, αλλά δεν πήρα ποτέ τα χρήματά μου, γιατί ήταν και οικονομικό το θέμα» πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, δήλωσε: «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές που έγιναν γνωστές και που οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων και κάποιοι καταδικάστηκαν, ήταν γιατί στο θέατρο είχαν θέσεις που είχαν περισσότερη εξουσία».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν παντού, σε όλους τους χώρους. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα, όταν φεύγουν οι τοξικές συμπεριφορές από το τοπίο. Και κάποιοι άλλοι που σκέφτονταν να λειτουργήσουν έτσι, σίγουρα τώρα μπορεί να το σκέφτονται λίγο παραπάνω».

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανέφερε: «Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και καλό είναι εμείς να μην δικάζουμε και να μην προδικάζουμε τίποτα. Εγώ είμαι υπέρ των γυναικών που ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν αποδειχτεί το αντίθετο, δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτώ και πώς μπορεί να πράξω».

Κλείνοντας, η Φαίη Ξυλά μίλησε για τη δική της εμπειρία με παρόμοιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος. «Στον χώρο της εργασίας μου δεν έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, εκτός από μια φορά, στην οποία αντέδρασα πολύ έντονα και ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ήταν πολύ παλιά αυτό. Πήγα στο ΣΕΗ, πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκα, αλλά δεν πήρα ποτέ τα χρήματά μου, γιατί ήταν και οικονομικό το θέμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις