Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – Μελάνια Αγίου Βαλεντίνου: Ένα ερωτικό μήνυμα.. προς όλους
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – Μελάνια Αγίου Βαλεντίνου: Ένα ερωτικό μήνυμα.. προς όλους

Απίστευτος Τραμπ

Την… ένταση της αγάπης του για τη Μελάνια επιχείρησε να αποδείξει ο Ντόναλντ Τραμπ με ένα μήνυμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, που προώθησε με e-mail στους υποστηρικτές του για τη συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική του καμπάνια! «Αγαπητή Μελάνια, ΣΕ ΑΓΑΠΩ! Ακόμη και μετά από κάθε ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΣΥΛΛΗΨΗ και ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ, δεν έφυγες ποτέ από κοντά μου. Πάντα με υποστήριζες σε όλα. Δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα χωρίς την καθοδήγηση, την καλοσύνη και τη ζεστασιά σου. Σημαίνεις τα πάντα για μένα, Μελάνια!», έγραψε ο Τραμπ στο μήνυμά του. Οι παραλήπτες του μηνύματος που έκαναν κλικ σε μια από τις τρεις μεγάλες προσκλήσεις με κόκκινο μελάνι να «στείλουν την αγάπη τους», κατευθύνονταν σε μια σελίδα που τους έδινε τη δυνατότητα να στείλουν ένα «εξατομικευμένο μήνυμα» στη Μελάνια – και να δωρίσουν στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ ποσά που κυμαίνονταν από 20,24 δολάρια έως 3.300 δολάρια!

H Μελάνια Τραμπ επανεμφανίστηκε πρόσφατα δημοσίως με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μετά από μια απουσία, που πιστεύεται ότι σχετιζόταν με τον θάνατο της μητέρας της τον Ιανουάριο. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πρόσφατα στο αγαπημένο του δίκτυο, Fox News, ότι η τρίτη σύζυγός του «θέλει κι εκείνη να ξανακάνει μεγάλη την Αμερική» κι ότι «θα παίξει μεγάλο ρόλο» στην καμπάνια του για μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο. «Νομίζω ότι θα είναι πολύ δραστήρια υπό την έννοια του να είσαι δραστήριος», πρόσθεσε…

Το μήνυμα της Χέιλι στον Τραμπ για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στο μεταξύ, το δικό της μήνυμα με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έστειλε στον Τραμπ η εσωκομματική αντίπαλός του, Νίκι Χέιλι. «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες μπλε, λατρεύω τους δικτάτορες και με αγαπούν κι εκείνοι. Ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον Ντόναλντ Τραμπ στους δικτάτορες ανά την υφήλιο», έγραψε το προεκλογικό επιτελείο της Χέιλι σε ανακοίνωσή του, που έστειλε με e-mail σε ΜΜΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις