Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκδήλωση θέατρο Άλφα: Πώς σχολίασε η Αχτσιόγλου την άφιξη Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση θέατρο Άλφα: Πώς σχολίασε η Αχτσιόγλου την άφιξη Κασσελάκη

Εκδήλωση θέατρο Άλφα: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από την πλευρά του σχολίασε: " Καλώς ήρθε όποιος ήρθε".

Για την ξαφνική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς στο θέατρο Άλφα, με τίτλο “απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;”, με την οποία ξάφνιασε ακόμα και τους πιο στενούς του συνεργάτες, πήρε θέση η Έφη Αχτσιόγλου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Πατησίων, η Έφη Αχτσιόγλου αφού χαρακτήρισε την εκδήλωση “πολύ ενδιαφέρουσα”, σχολίασε στη συνέχεια την εμφάνιση Κασσελάκη, λέγοντας: “Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή, οπότε όποιος έκρινε ότι ήθελε να έρθει, ερχόταν. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε ότι ήθελε να εμφανιστεί… Δικαίωμά του”.

Η στιγμή που γιουχάρουν τον Κασσελάκη ενώ φτάνει στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά

Στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου υποστήριξε: “Έγινε μία συζήτηση που έδειξε πολλά περιθώρια διαλόγου. Και από την πλευρά του Διονύση Τεμπονέρα μία τοποθέτηση για να υπάρχει μία κοινωνική κινητοποίηση και άμεσα να οργανωθούν οι κοινωνικές δυνάμεις που σήμερα ζορίζονται. Από την πλευρά Χριστοδουλάκη προγραμματικά ζητήματα στα οποία μπορούν να υπάρχουν συγκλίσεις αλλά και να μην οργανωνόμαστε μόνο με ένα “αντί”. Ήταν μία γόνιμη συζήτηση”.

Από την πλευρά του ο Διονύσης Τεμπονέρας, τόνισε σχετικά με την παρουσία Κασσελάκη,

“Είμαι πολλαπλά χαρούμενος για το γεγονός αυτό. Δεν με είχε ενημερώσει”.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σημείωσε για το ίδιο θέμα,

“Υπάρχει ανάγκη στην κοινωνία μας να απαντήσει στο πώς μπορούμε να καλύψουμε το κενό της αντιπρότασης απέναντι στη ΝΔ. Η άποψή μου είναι ότι οφείλουμε πάνω από τα πρόσωπα να βάλουμε τις ιδέες μας. Να δώσουμε τη μάχη των ιδεών με αυτοπεποίθηση. Καλώς ήρθε όποιος ήρθε”.

Στο θέατρο Άλφα, μίλησαν οι τρεις διοργανωτές,

Η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε εντελώς ξαφνικά και ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μία εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση καθώς κανείς δεν την περίμενε. Ούτε καν οι συνεργάτες του. Η Έφη Αχτσιόγλου χαιρέτισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς του “γεια σου Στέφανε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις