Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκδήλωση Εφημερίδα των Συντακτών: Η στιγμή που γιουχάρουν τον Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση Εφημερίδα των Συντακτών: Η στιγμή που γιουχάρουν τον Κασσελάκη

Εκδήλωση Εφημερίδα των Συντακτών: Η Έφη Αχτσιόγλου καλησπέρισε τον Στέφανο Κασσελάκη και συνέχισε την ομιλία της στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά.

Στην εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών με θέμα “Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;” έφτασε το απόγευμα της Τρίτης αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για την εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής της Νέας Αριστεράς. Κατά την άφιξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον χώρο υπήρξαν αντιδράσεις, με ορισμένους από όσους συγκεντρώθηκαν στο θέατρο Άλφα, επί της Πατησίων, να τον γιουχάρουν, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρά προς το εσωτερικό του χώρου για να καθίσει.

Τότε, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά, ο συντονιστής της συζήτησης, Δημήτρης Τερζής καλωσόρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε πως θα του δώσει τον λόγο να απευθύνει χαιρετισμό. “Μετά την αιφνιδιαστική είσοδο του κυρίου Κασσελάκη, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση, τον καλωσορίζουμε. Θα δώσουμε χρόνο στη συνέχεια να δώσει έναν χαιρετισμό. Θα συνεχίσει η κυρία Αχτσιόγλου, μιας και τη διακόψαμε. Οπότε συνεχίζουμε κανονικά και παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Τερζής. Τη στιγμή εκείνη, ακούγονται χειροκροτήματα, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου καλησπερίζει τον Στέφανο Κασσελάκη και συνεχίζει την ομιλία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις