Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπέριλ ΜακΚίσικ: Είμαι 60% Ελληνίδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέριλ ΜακΚίσικ: Είμαι 60% Ελληνίδα

Μπέριλ ΜακΚίσικ: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Σακίλ ΜακΚίσικ ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αφού εκείνος παίζει στον Ολυμπιακό

Εάν επισκεφτεί κανείς το ΣΕΦ σε ημέρα που παίζει ο Ολυμπιακός εκτός από τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά θα δει μέσα στο παρκέ και μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο μια όμορφη ξανθιά με εντυπωσιακό σώμα και εξίσου εντυπωσιακά τατουάζ.  Είναι η Μπέριλ ΜακΚίσικ. Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, του Αμερικανού μπασκετμπολίστα που βγάζει το ψωμί του τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα με τον Σακίλ και τα παιδιά τους. Παλαιότερα είχε αποκαλύψει ότι έχει ρίζες από Ελλάδα και Τουρκία αλλά με νέες δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι είναι 60% Ελληνίδα.

Η Μπέριλ μίλησε στο «Euroleague Basketball Originals: Overseas» της Euroleague και σημείωσε:  «Ένιωσα σαν στο σπίτι μου επειδή η προγιαγιά μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Έτσι έκανα τεστ DNA γι αυτό και είμαι 60% Ελληνίδα. Έτσι, όταν πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα ένιωσα ότι είναι σαν στο σπίτι μου».  Η Μπέριλ έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα ενώ για χάρη του Σακίλ έφτασε πέρσι και στη Λιθουανία για να υποστηρίξει τον Ολυμπιακό στο Final-4.

Η δήλωση της Μπέριλ από 18:31 έως το 18:47 του βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις