Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέο διαζύγιο στην ελληνική σόουμπιζ
LIFESTYLE

Νέο διαζύγιο στην ελληνική σόουμπιζ

Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από οκτώ χρόνια γάμου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο δικηγόρος τραβούν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα». Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρίνα Ασλάνογλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας». Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2016 στην Σκιάθο, ενώ το 2018 απέκτησαν τον γιο τους, ο οποίος παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και η γέννηση του γιου της

Το 2018 ο Δημοσθένης Πέππας και η Μαρίνα Ασλάνογλου γίνονται γονείς ενός αγοριού. Η γνωστή ηθοποιός από τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα, μέχρι και σήμερα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία της εξωσωματικής αλλά και το δύσκολο διάστημα που πέρασε… «Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μού είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορονοϊός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος. Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού», είχε αναφέρει η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Mega.

Όσο για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί».

Δημοσθένης Πέππας – Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τελευταία εμφάνιση πριν την είδηση του χωρισμού τους

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στο Σύγχρονο Θέατρο όπου και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Σκηνές από ένα γάμο» στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος η Μαρίνα Ασλάνογλου. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία κοινή δημόσια έξοδος για το ζευγάρι, αφού τέσσερις μήνες μετά η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας ανακοίνωσαν το τέλος του γάμο τους, μετά από 8 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις