Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Miller’s Girl»: Σάλος με τις σκηνές σεξ της 21χρονης Τζένα Ορτέγκα με 52χρονο ηθοποιό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Miller’s Girl»: Σάλος με τις σκηνές σεξ της 21χρονης Τζένα Ορτέγκα με 52χρονο ηθοποιό

«Χυδαίο» λένε οι θεατές, τι λέει η ίδια

Σάλος έχει προκληθεί από τις έντονες σκηνές σεξ στη νέα ταινία «Miller’s Girl» ανάμεσα στην Τζένα Ορτέγκα και στον Μάρτιν Φρίμαν λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των δύο ηθοποιών. Οι θεατές κατέκλυσαν τα social media αποκαλώντας την ταινία «χυδαία» και «αηδιαστική», καθώς η Τζένα Ορτέγκα είναι μόλις 21 και ο Μάρτιν Φρίμαν 52. Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet στη μαύρη κωμωδία, ενώ ο Μάρτιν αναλαμβάνει τον ρόλο του καθηγητή της Jonathan Miller. Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τον ρόλο του «Μπίλμπο Μπάγκινς» στην τριλογία του «Χόμπιτ» και τον ρόλο του «Δρ. Γουάτσον» στη σειρά «Sherlock». Στην ταινία, οι δυο τους μπλέκονται σε μια περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με τη νεαρή να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία αφού της ανατέθηκε μια δημιουργική εργασία από τον καθηγητή της.

Οι αντιδράσεις στα social media για τις σκηνές σεξ της Ορτέγκα με τον Φρίμαν

Οι έντονα σεξουαλικές σκηνές μεταξύ των δύο τους έκαναν τους θεατές έξαλλους με το «άβολο» ηλικιακό χάσμα, καθώς η διαφορά τους ανέρχεται σε 31 χρόνια. Οι θεατές έγραψαν χαρακτηριστικά στο X (πρώην Twitter): «Νομίζω ότι τελείωσα με το να βλέπω αυτές τις ταινίες με διαφορά ηλικίας. Είναι όλα χυδαία και το έχω βαρεθεί. Καμία Τζένα Ορτέγκα ή Μάρτιν Φρίμαν δεν θα μπορούσε να το σώσει». «Άβολο», «το χειρότερο πράγμα που έχω δει», «αηδία», «χυδαιότητα», ήταν μερικά από τα σχόλια που πλημμύρισαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που υπερασπίστηκαν την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε και έγραψε η νεοφερμένη στο Χόλιγουντ Τζέιντ Χάλεϊ Μπάρτλετ. «Ένα ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα, τι περιμένατε;», «Είναι ηθοποιοί, παίζουν, ηρεμήστε», ήταν μερικά από τα σχόλια.

H περιβόητη σκηνή σεξ της Ορτέγκα με τον Φρίμαν:

Πώς ένιωσε η Τζένα Ορτέγκα για την ταινία

Η ίδια η Τζένα Ορτέγκα υπερασπίστηκε την ταινία και τον ρόλο της, αν και παραδέχτηκε ότι «φοβόταν» να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο. Η νεαρή ηθοποιός ήταν «σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» για τη σεξουαλική σκηνή της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Miller’s Girl» και υποστηρίχθηκε πλήρως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με τη συντονίστρια οικειότητας της ταινίας. Η Kristina Arjona αποκάλυψε στην Daily Mail ότι η Τζένα συμμετείχε στις αποφάσεις σχετικά με την επιμέλεια των σκηνών σεξ και επέμεινε ότι σε κανένα σημείο δεν «ξεπεράστηκαν τα όρια». «Υπήρχαν πολλοί, πολλοί άνθρωποι σε όλη αυτή τη διαδικασία που ασχολούνταν με την Τζένα για να βεβαιωθούν ότι αισθανόταν άνετα με αυτό και ήταν πολύ αποφασισμένη και πολύ σίγουρη για αυτό που ήθελε να κάνει», είπε η Kristina.

«Μέρος της δουλειάς μου επίσης είναι να υποστηρίζω τις αποφάσεις της. Προσαρμόζομαι σε οποιοδήποτε επίπεδο άνεσης των ηθοποιών μου, ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους». «Γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά μου και φροντίζω να κάνουμε “τσεκ” με συνέπεια, και σε κανένα σημείο δεν ξεπερνιούνται τα όριά τους. Και πάλι φροντίζοντας -ειδικά με κάποιον που είναι αρκετά νεότερος- ότι δίνουν συνεχή συγκατάθεση», πρόσθεσε. Η Kristina συζήτησε το «επίπεδο γυμνού» με την Τζένα και τον Μάρτιν, καθώς και ποιες «σκηνές προσομοίωσης σεξ» απαιτούνταν, προτού τους μιλήσει για τα ρούχα σεμνότητας και τα «πρόσθετα εμπόδια» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να εξασφαλίσουν ότι θα διατηρηθεί η «κατάλληλη απόσταση».

 

Υπήρξαν άφθονες συζητήσεις μεταξύ του καστ και του συνεργείου πριν από τα γυρίσματα των σκηνών

Αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν στους ηθοποιούς σε γραπτή μορφή 48 ώρες πριν από τα γυρίσματα των σκηνών, αλλά η Kristina τόνισε ότι «έχουν την επιλογή την ημέρα να αλλάξουν γνώμη εάν δεν θέλουν να κάνουν κάποιο από αυτά που έχουμε συζητήσει». Αποκάλυψε, ακόμη, ότι υπήρξαν άφθονες συζητήσεις μεταξύ του καστ και του συνεργείου πριν από τα γυρίσματα των σκηνών και ότι δοκιμαστικές προβολές χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν στα αφεντικά μια ιδέα για το τι ήταν «υπερβολικό». «Για αυτή την ταινία, συγκεκριμένα, λόγω της ευαισθησίας του περιεχομένου, είχαν κάποιες διαφορετικές παραλλαγές του τρόπου με τον οποίο ήθελαν να γυρίσουν αυτές τις σκηνές, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να τις παρακολουθήσει σε δοκιμαστικές προβολές για να δει τι ήταν υπερβολικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις