Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννης Χάρβαρντ: Αρχίζει μαθήματα στο κορυφαίο πανεπιστήμιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης Χάρβαρντ: Αρχίζει μαθήματα στο κορυφαίο πανεπιστήμιο

Μπακογιάννης Χάρβαρντ: Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του Κώστα Μπακογιάννη, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευμα

Αρχίζει την… καριέρα του ως καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης. Το αμερικανικό πανεπιστήμιο πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι ξεκινά η εβδομαδιαία διδασκαλία του πρώην δημάρχου Αθηναίων. Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, “το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα µελετά πώς θέµατα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω”. Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευµα, 4.30-5.30 ώρα Βοστώνης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Η Φωτεινή Πιπιλή και η αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Εγώ απεσταλμένη της ΕΡΤ, εκείνος αριστούχος»

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι θα προλαβαίνει να έρχεται στην Αθήνα το… πολύ μια φορά τον μήνα. Η σχολή στο Πανεπιστήμιο όπου θα κάνει τις παραδόσεις ο πρώην δήμαρχος θα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης. Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εµπειρία του στην πολιτική.

Το κορίτσι που σκότωσε τη μητέρα του και μετά έγινε δεκτό στο Χάρβαρντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις