Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επέστρεψε το στέμμα της η μις Ιαπωνία μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με παντρεμένο
ΚΟΣΜΟΣ

Επέστρεψε το στέμμα της η μις Ιαπωνία μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με παντρεμένο

«Λυπάμαι ειλικρινά για τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσα και για την προδοσία όσων με στήριξαν»

Η ευρωπαϊκής καταγωγής (γεννημένη στην Ουκρανία) νικήτρια των καλλιστείων Μις Ιαπωνία επέστρεψε το στέμμα της μετά από δημοσίευμα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας που αποκάλυψε τη σχέση της με παντρεμένο άνδρα. Η 26χρονη Karolina Shiino στέφθηκε Μις Ιαπωνία πριν από δύο εβδομάδες, αλλά η νίκη της προκάλεσε δημόσια συζήτηση λόγω της καταγωγής της. Ενώ ορισμένοι χαιρέτισαν τη στέψη της, άλλοι είπαν ότι δεν εκπροσωπούσε τα παραδοσιακά ιαπωνικά ιδεώδη ομορφιάς.

Εν μέσω του σάλου, ένα τοπικό περιοδικό δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι είχε σχέση. Το άρθρο στο Shukan Bunshun ανέφερε ότι η Shiino είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο influencer και γιατρό. Ο άνδρας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Στην αρχική της απάντηση στο δημοσίευμα την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές των καλλιστείων υπερασπίστηκαν τη Shiino, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος.

 

Ωστόσο, τη Δευτέρα, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι είχε ομολογήσει ότι γνώριζε για τον γάμο και την οικογένεια του άνδρα. Ζήτησε συγγνώμη για την παραπλάνηση και οι διοργανωτές αποδέχτηκαν την παραίτηση από τον τίτλο της, δήλωσε η Ένωση Μις Ιαπωνία. «Λυπάμαι ειλικρινά για τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσα και για την προδοσία όσων με στήριξαν», δήλωσε, σύμφωνα με το BBC.

 

 

Ο τίτλος Μις Ιαπωνία θα παραμείνει πλέον κενός για το υπόλοιπο της χρονιάς, αν και υπήρχαν αρκετές επιλαχούσες. Η Shiino στέφθηκε στις 22 Ιανουαρίου – το πρώτο άτομο ευρωπαϊκής καταγωγής στο οποίο αποδόθηκε ο τίτλος. Γεννήθηκε στην Ουκρανία πριν μετακομίσει με τη μητέρα της στην Ιαπωνία όταν ήταν πέντε ετών και πάρει το ιαπωνικό επώνυμο του πατριού της. Μιλάει και γράφει άπταιστα ιαπωνικά και πολιτογραφήθηκε το 2022.

 

Κατά την παραλαβή του τίτλου, είχε πει στην ομιλία της: «Δεν είχα γίνει αποδεκτή ως Γιαπωνέζα πολλές φορές, αλλά είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη που αναγνωρίστηκα ως Γιαπωνέζα σήμερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις