Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα γάμος: Παντρεύτηκε το ζευγάρι, βίντεο
LIFESTYLE

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα γάμος: Παντρεύτηκε το ζευγάρι, βίντεο

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα -Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η νύφη, στο Καβούρι ο γάμος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα λίγο πριν γίνουν γονείς. Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου, στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι με την νύφη να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το «παρών» στον γάμο τους έδωσαν λίγοι και εκλεκτοί συγγενείς και φίλοι. Ο γάμος έγινε γνωστός μέσα από τα social media με ένα βίντεο που κοινοποίησε ο φίλος του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι παντρεύεται τρία χρόνια μετά την γνωριμία του και λίγο πριν γίνουν γονείς. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Αφροδίτη Σκαφίδα και το πέμπτο για τον Πύρρο Δήμα. Το ζευγάρι βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του με τον Πύρρο Δήμα λίγο πριν τις γιορτές να δηλώνει ότι από το νέο έτος, δηλαδή το 2024, περιμένει να του φέρει το παιδί του. «Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας.

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα γνωρίζονταν αρκετά χρόνια λόγω αθλητισμού όμως πιο κοντά ήρθαν το καλοκαίρι του 2021 σε εκδήλωση που διοργάνωσε κοινός τους φίλος. Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας ήταν εκείνος που πλησίασε πρώτος την Αφροδίτη Σκαφίδα, τη διεκδίκησε, και έκτοτε είναι μαζί και αχώριστοι! Οι πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις ήταν τον ίδιο χρόνο ένα βράδυ στον Αντώνη Ρέμο και σε μια εκδήλωση της συζύγου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, Ιωάννας Σιαμπάνη.

Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά

«Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου» είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

«Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις… Από τη πρώτη στιγμή, από τη πρώτη ματιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις