Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σόφι Τέρνερ Instagram: Η ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σόφι Τέρνερ Instagram: Η ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο

Σόφι Τέρνερ Instagram: Το ζευγάρι φαίνεται να έχει πάει ταξίδι για σκι με φίλους

Η Σόφι Τέρνερ ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο, Πέρεγκριν Πίρσον, στον λογαριασμό της στο Instagram. Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον Βρετανό αριστοκράτη τη Δεύτερα στα κοινωνικά της δίκτυα από ένα ταξίδι που είχε πάει για σκι με φίλους. Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε την Τέρνερ και τον Πίρσον να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον σε έναν αναβατήρα του σκι μαζί με φίλους και συγκεκριμένα την προγραμματίστρια ιστοσελίδων Αμαντέα Κίμινς και τον δικηγόρο Ρούπερτ Γκορστ.

Στη selfie, ο Πίρσον κοίταζε μακριά από την κάμερα, ενώ η Τέρνερ του και η Κίμινς ύψωσαν το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα και ο Γκορστ χαμογελούσε. Ένα άλλο στιγμιότυπο έδειξε την 27χρονη ηθοποιό να στέκεται κοντά στον καλό της, ενώ πόζαραν δίπλα στους δύο φίλους τους στην κορυφή ενός βουνού. Η ηθοποιός του «X-Men» έκανε tag τον Πίρσον – ο οποίος έχει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram – στην ανάρτηση. Η Τέρνερ συμπεριέλαβε και άλλα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στον χειμερινό προορισμό. «Jägerbomb κάποιος;», έγραψε η Τέρνερ στη δημοσίευση, αναφερόμενη στο κοκτέιλ που φτιάχνεται με ένα σφηνάκι Jägermeister και Red Bull. Η Τέρνερ και ο Πίρσον φωτογραφήθηκαν για τελευταία φορά αγκαλιά σε μια βόλτα στο Λονδίνο στις 17 Ιανουαρίου. Παρά τις προηγούμενες δημόσιες εξόδους τους, κανείς από τους δύο δεν είχε μοιραστεί κανένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις