Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγαπάει τον Μάικ Τζέιμς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγαπάει τον Μάικ Τζέιμς

Γιαννακόπουλος σε Μάικ Τζέιμς: «Για αυτό σε αγαπάω…» (pic)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάικ Τζέιμς είχαν μια καλή σχέση από όταν ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, όμως το καλοκαίρι αυτή έμοιαζε να χάλασε, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Τελικά ο Τζέιμς δεν πήγε στον Πειραιά, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Γιαννακόπουλο και του εξήγησε τι συνέβη με τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον αποθέωσε χτες μέσα από τα social media.

Αιτία ήταν τα όσα έγραψε ο άσος της Μονακό σχετικά με τις δηλώσεις του Μπάνκι, αφού τόνισε ότι αγαπάει μεν τον συγκεκριμένο προπονητή, αλλά θεωρεί ότι οι αθλητές έχουν υποχρέωση να προσέχουν το σώμα τους και να ανταποκριθούν στο καλεντάρι και τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν. «Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους σε λατρεύω! Η νοοτροπία και το ήθος σου. Το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερους σαν τον Μάικ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιαννακόπουλος.

 

Τι είχε πει πριν λίγες μέρες ο Τζέιμς

«Αγαπώ τον κόουτς Μπάνκι, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Προετοιμάζεις το σώμα σου στην offseason και το ενισχύεις κατά τη διάρκεια της σεζόν για να βγάλεις τη σεζόν. Δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί. Προφανώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις για αυτό, αλλά είναι λιγότερες. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν δουλειά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις