Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτοβολίδα κατά αστυνομικών: Επίθεση στο κέντρο, 17 προσαγωγές
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτοβολίδα κατά αστυνομικών: Επίθεση στο κέντρο, 17 προσαγωγές

Επίθεση με φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά αστυνομικών από ακροδεξιούς στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση με φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά αστυνομικών της Ομάδας Δράσης εξαπέλυσε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα ομάδα ακροδεξιών κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ενώ οι αστυνομικοί διέσχιζαν την οδό Μιχαλακοπούλου, λίγο πριν τις 19:00, η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Καισαρείας, από ομάδα ατόμων που αποκόπηκε από πορεία ακροδεξιών για τη συμπλήρωση 28 χρόνων από την κρίση των Ιμίων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 17 προσαγωγές.

Η επίθεση των ακροδεξιών

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών είχε προγραμματιστεί για τις 5 στην πλατεία Ρηγίλλης. Ωστόσο περίπου 200 στόμα πρόλαβαν και συγκεντρώθηκαν στο σημείο στο πλαίσιο αντι-συγκέντρωσης. Η ΕΛΑΣ περιόρισε στον Ευαγγελισμό 50 περίπου άτομα που ήθελαν να παρευρεθούν στο κάλεσμα για τις 5, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με τα άτομα που πραγματοποιούσαν την αντισυγκέντρωση.

Κάποιοι από αυτούς τους 50 κινήθηκαν σύμφωνα με πληροφοριες μέσω της Μιχαλόπουλου και επιτέθηκαν σε άνδρες της ομάδας Δράσης που συνάντησαν μπροστά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις